Teknoloji OnePlus'tan 'Avengers: Infinity War' temalı yeni telefon geliyor

OnePlus'tan 'Avengers: Infinity War' temalı yeni telefon geliyor

20.04.2018 - 10:13 | Son Güncellenme:

Sektörde kendini üst sıralara taşıyan Çinli akıllı telefon üreticisi One Plus, yeni amiral gemisi OnePlus 6 ile gündeme gelirken, Marvel ile iş birliğine giderek özel bir modelin üzerinde çalıştığını ve piyasaya sunacağını duyurdu. İş birlik neticesinde OnePlus 6, bu yılın en çok beklenen filmi olan Avengers:Infinity War teması ile birleşerek akıllı telefon pazarına yeni bir soluk getirecek.

OnePlustan Avengers: Infinity War temalı yeni telefon geliyor

Çinli akıllı telefon üreticisi One Plus, en son çıkardığı One Plus 6’nın su geçirmeyeceğini duyurarak kullanıcılarını sevindirmişti. Fakat yeni amiral gemisi özel bir modelin üzerinde daha çalıştığını duyurdu. One Plus, Marvel ile iş birliği sağlayarak sektöre yılın en çok beklenen filmi ile birleşerek yeni bir tasarım telefonu getirmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Avengers:Infinity War aksiyon-macera filmlerini sevenler için üst sıralarda yer alıyor. Ayrıca ünlü markaların yüksek fiyatlı akıllı telefonları yerine alternatif markaların uygun fiyatlı güçlü telefonlarını tercih edenler için de OnePlus 6, yılın en çok beklenen modellerinden biri gözüyor. Sonuç olarak yılın beklenen filmi ile yılın beklenen akıllı telefonu birleşerek akıllara herkesi şaşırtacak türden bir akıllı telefon geleceği gözüküyor.

OnePlus Hindistan bu ay sonunda yanlışlıkla Avengers:Infinity War temalı bir OnePlus 6 sürümünün çıkacağını gösteren bir reklam filmi yayınladı. Video, telefon hakkında herhangi bir sızıntı paylaşmıyor; yalnızca OnePlus logosu ile Avengers logosunu ve Avengers: Infinity War film afişini bir araya getiriyor.

Haberin Devamı

Avengers: Infinity War temalı OnePlus 6’nın Çin ve Hindistan’da satışa çıkması kesin olarak gözüküyor. Fakat cihazın Avrupa ya da Amerika pazarında satışa çıkıp çıkmayacağı ile ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor. Bu özel tasarımlı modelin OnePlus 6’nın en üst varyantı olan Qualcomm Snapdragon 845 işlemci, 8GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı ile satışa çıkması bekleniyor. Cihazın fiyatı hakında ise herhangi bir bilgi yok.