Teknoloji Oppo için tasarlanan gökdelen göz dolduruyor! İşte detaylar

Oppo için tasarlanan gökdelen göz dolduruyor! İşte detaylar

19.04.2021 - 17:28 | Son Güncellenme:

Oppo'nun Hangzhou'da yer alacak yeni gökdeleni için tasarım ortaya çıktı. Oldukça heybetli ve tasarımsal olarak etkileyici olan O-Tower, Danimarkalı mimarlık stüdyosunun imzasını taşıyor.

Oppo için tasarlanan gökdelen göz dolduruyor İşte detaylar

Oppo kısa süre içinde önemli kazanımları bünyesine katan şirketler arasında yer alıyor. Özellikle akıllı telefon tarafında dikkat çeken Oppo, Çin'deki gökdeleni için kollarını sıvadı. Danimarka merkezli mimarlık stüdyosu BIG ile el sıkışan şirket, oldukça etkileyici bir binaya kavuşacak. 

Haberin Devamı

Oppo'nun yeni binası oldukça etkileyici duruyor

O-Tower olarak adlandırılan gökdelen, bu isme uygun olarak dev bir 'O' harfi üzerine inşa ediliyor. Aynı zamanda döngü olarak sonsuzluğu işaret eden tasarım, 'gökyüzünden toprağa' uzanan bir yolculuğu simgeliyor. 

Stüdyoya göre binanın formu , Çin'in en büyük akıllı telefon üreticisi olan Oppo'nun tasarım hedefleriyle örtüşüyor.

Oppo için tasarlanan gökdelen göz dolduruyor İşte detaylar

BIG ortağı Brian Yang, "En iyi haliyle teknoloji, yaşamın kesintisiz bir uzantısı olmalıdır" diyor ve "Yeni Oppo Ar-Ge merkezi, Hangzhou'nun doğal sulak alanlarında rahatlıkla uyum sağlarken, bir yanda yoğun kentsel doku ve diğer yanda doğal manzara arasında müzakere ederken bu fikri somutlaştırıyor" diye devam ediyor. 

O-Tower adlı dairesel yapıdaki gökdelen, açık bir avluyu çevreleyecek. Hangzhou'nun Future Sci-Tech City içine inşa edilecek ve ticaret bölgesinde geçit görevi görecek. Kule bunun yanı sıra doğal bir göl ve 10.000 metrekarelik bir parkın yanına inşa edilecek.

Haberin Devamı

Oppo için tasarlanan gökdelen göz dolduruyor İşte detaylar