Oyun Lol Tft Nasıl Oynanır? Lol Tft Rehberi, Nelere Dikkat Edilmelidir?

Lol Tft Nasıl Oynanır? Lol Tft Rehberi, Nelere Dikkat Edilmelidir?

12.06.2021 - 15:18 | Son Güncellenme:

League of Legends oyunu kısa ismi ile LOL tüm dünyada oldukça popüler olan oyunlar arasındadır. Son zamanlarda Lol oyununun alt oyunu olan TFT de pek çok kişiyi etkisi altına almaya başlamıştır. LOL TFT nasıl oynanır? LOL TFT rehberi, nelere dikkat edilmelidir? İşte, tüm detaylar.

Lol Tft Nasıl Oynanır Lol Tft Rehberi, Nelere Dikkat Edilmelidir

Taktik Savaşları yani TFT pek çok kişi tarafından sevilse de bir çok kişiye de karmaşık gelmektedir. Bunun için oyuncular TFT oyununu nasıl oynayacakları ile alakalı olarak araştırmalar yapmaktadır.

Haberin Devamı

 LOL TFT Nasıl Oynanır?

 TFT oyununda şans faktörü oldukça ön plandadır. Oyun başlar başlamaz Jinx, Draven, Yasuo alıp maça önde başlamanız mümkündür. Bunun dışında oldukça iyi eşyalar kazanarak da oyunda iyi safhalara yükselebilirsiniz. 

 Bazı durumlarda ise kötü bir şekilde oyuna başlanabiliyor. Kötü başlangıcın en sık görüleni ise 3 altın ve 1 eşya ile oyuna başlamaktır. Böyle bir durumda erkken 2 yıldız ünite yapılmazsa boş saha ya da kaybetme taktiği serisinin kullanılması gerekmektedir.

 LOL TFT Rehberi, Nelere Dikkat Edilmelidir?

 LOL TFT oyununda farklı 7 oyuncuya karşı oynarsınız. Oyuncular kendi kahramanlarını yerleştirip satranç tahtası üzerinde denetim kurmaktadır. Tüm eylemler pano üzerinde gerçekleşmektedir.

Haberin Devamı

 Maça başlarken oyuncular satranç tahtası üzerinde kahramanlarını yerleştirerek denetime başlarlar. Oyuncular kendi satranç tahtalarına ışınlandıkları zaman burada iki adet minion bulunmaktadır. Burada kahramanın banktan tahtaya getirilmesi gerekmektedir. Turun başladığı zamanda kahraman otomatik bir şekilde savaş başlatacaktır.