Oyun PUBG Mobile'da yeni araç: Maserati Ghibli!

PUBG Mobile'da yeni araç: Maserati Ghibli!

28.01.2020 - 08:36 | Son Güncellenme:

Tüm dünyanın en çok oynadığı oyunlardan biri olan PUBG, uzun zamandır mobil sürümü ile de liderlik koltuğunda bulunuyor. PUBG Mobile geçtiğimiz zamanlarda The Walking Dead, Godzilla ve Bape ile iş birliği yaparak, oyunda bu markaların ürünlerini kullanmıştı. Şimdi ise Maserati ile bir anlaşma yapıldı ve PUBG Mobile'da artık Meserati Ghibli bulunacak!

PUBG Mobileda yeni araç: Maserati Ghibli

Tüm dünyanın en sevdiği ve en çok oynadığı oyunlardan biri olan PUBG, mobil sürümü ile liderlik koltuğunda bulunuyor. Sürekli gelen güncellemeler ve yenilikler sayesinde birbirinden farklı seçeneklere ev sahipliği yapan oyun, şimdi de Maserati ile anlaştı.

Haberin Devamı

YouTuber Ray Lagarto tarafından yayınlanan bir video ile Maserati ile PUBG Mobile arasındaki anlaşma ortaya çıktı. PUBG Mobile Çin'de oynanmıyor ve bunun yerine oyunun Çin versiyonu olan Game of Peace bulunuyor. PUBG Mobile'nin Çin versiyonunda ilginç bir detay yakalayan Ray Lagarto, bunu vido olarak paylaştı.

İzlediğiniz videonun başında PUBG Mobile ve Maserati'nin tanıtım filmini görebiliyorsunuz. Videonun devamında ise birden çok Maserati Ghibli görüyoruz. Mavi, pembe ve altın renk seçeneklerine sahip olan yeni araçlar için, oyuncuların mini oyun oynayıp kazanmaları gerekiyor. Ayrıca bu aracı elde etmenin bedelinin ise 150 ile 200 dolar arasında olacağı konuşuluyor.