Oyun Dunyasi Oyunun Ödemesini Oyun İçi Parayla Ödeyin

Oyunun Ödemesini Oyun İçi Parayla Ödeyin

07.04.2015 - 14:11 | Son Güncellenme:

MMORPG dünyasının en özel isimlerinden biri olan World of Warcraft, Blizzard'ın nimetlerinden yararlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda özellikle açıklanan WoW Token  sistemi, birçok World of Warcraft takipçisini mutlu etmişti. Bu eşya, oyun içi altınları kullanarak bize aylık ödeme yapmamızda kolaylık sağlayacak.

Oyunun Ödemesini Oyun İçi Parayla Ödeyin

MMORPG dünyasının en özel isimlerinden biri olan World of Warcraft, Blizzard’ın nimetlerinden yararlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda özellikle açıklanan WoW Token sistemi, birçok World of Warcraft takipçisini mutlu etmişti. Bu eşya, oyun içi altınları kullanarak bize aylık ödeme yapmamızda kolaylık sağlayacak.

Normal ödeme yapanları hiçbir şekilde etkilemeyen WoW Token, dilerseniz oyun içi paralarınızla size aylık ödeme imkanı sunuyor. Blizzard’ın altın satan kişilere karşı geliştirdiği bu sistem, bakalım ne kadar işe yarayacak.

Gelelim WoW Token fiyatlarına. World of Warcraft’ın aylık ödemesini dilerseniz 20 dolar’a oyun içerisinden yapabilir veya alternatif olarak 30,000 oyun içi parayla eğlencenize devam edebilirsiniz. 30 – 10 gün arasında oyun süresi satın alabilirsiniz. WoW Token’larda bid yani bahis sistemi yok. Alıcılar eşyayı direkt satın alacaklar. Satıcılar ise auction house’a koydukları eşyayı arz ve talebe dayalı olarak fiyatlandırabilirler. Bu da satıcı için fiyat uygunsa, direkt satışa koyabileceği anlamına geliyor.

Blizzard, taleplerin oldukça fazla olabileceğinden WoW Token’ların oyuncuların sistemine düşmesinde ufak tefek gecikmeler yaşanabileceği konusunda da uyardı.

WoW Token, şimdilik Kuzey Amerika, Latin Amerika, Avustralya ve Yeni Zelanda ülkelerinde kullanılabiliyor. Diğer bölgeler için ise yakın zamanda duyuru yapılacak.

Yazarlar