Teknoloji PARMAKLAR TETİKTE

PARMAKLAR TETİKTE

01.06.2013 - 01:13 | Son Güncellenme:

Oyun tutkunları nefeslerini tutmuş Xbox One’la, PlayStation 4’ün parmaklarının ucunda realize olacağı anı bekliyor.

PARMAKLAR TETİKTE



Her iki konsolun da yaygın şekilde kullanılmaya başlanması 2014 ortalarını bulur. O tarihe kadar “babadan kalma” yöntemlerle oynamaya devam edeceğiz. Önümüzdeki birkaç aya damga vurması kesin olan video oyunlarını derledik. Şüphesiz onlar içinde ‘Grand Theft Auto’ serisinin beşincisinin ayrı bir yeri var.

Haberin Devamı

DEADPOOL

PLATFORM: Xbox 360, PC, PS3 YAPIMCI: High Moon ÇIKIŞ TARİHİ: 25 Haziran

Marvel karakterlerinden en huysuz ve yaramazı Deadpool, bol aksiyon sahneleri dolu yeni oyunuyla 25 Haziran’da raflarda yerini alıyor.

SAINTS ROW IV

PLATFORM: Xbox 360, PC, PS3
YAPIMCI: Volition Inc. ÇIKIŞ TARİHİ: 20 Ağustos

Gerçek dünyanın stresinde uzaklaşmak isteyen oyuncular, sokak çatışmalarına, kadınlara deli gibi para harcamaya, çılgın suçlar işlemeye ve hatta dildoyla adam dövmeye devam etmek için ‘Saints Row 4’ oynamaya geri dönebilir.

Lost Planet 3

PLATFORM: Xbox 360,PC,PS3 YAPIMCI: Spark Unlimited ÇIKIŞ TARİHİ: 27 Ağustos

İliklerinize kadar serinlemek için biçilmiş kaftan. Vücut ısımızı dengede tutarak hayatta kaldığımız oyunda en dikkat dikkat çekici özellik boss savaşları.

Haberin Devamı

GRAND THEFT AUTO 5

PLATFORM: Xbox 360,PS3 YAPIMCI: Rockstar ÇIKIŞ TARİHİ: 17 Eylül

Günümüz Los Angeles’ı alınarak hazırlanan Los Santos’ta geçen macerada kontrol edilebilir üç farklı karakter, Michael, Trevor Philips, Franklin ve dolayısıyla üç farklı son olacak. Banka soygunları, mafya işleri ve birbirinden farklı suçlara burnumuzu sokacağımız oyun, yeni neslin standartlarını zorlayan gerçekçi bir atmosferle karşımıza çıkıyor. Oyundaki en önemli yeniliklerden biri okyanus tabanının bile modellenmiş olması. Tarihin en büyük araç hırsızlığının da aktörü olacağımız GTA 5’de zeplin kullanabilmek mümkün.

ASSASSIN’S CREED IV: BLACK FLAG

PLATFORM: Xbox360, PC, PS3, PS4, Xbox One YAPIMCI: Ubisoft ÇIKIŞ TARİHİ: 29 Ekim

Serinin eski oyunlarındaki Ezio Auditore’nin yerine gelen karakter Edward Kenway, “Korsanlığın Altın Çağı”nda denizleri ele geçirmek için acımasız korsanlar ve emperyalist devletlerle kıran kırana bir mücadeleyle karşımıza çıkıyor.