Teknoloji Piyasadaki En İyi Chromebook

Piyasadaki En İyi Chromebook

27.07.2016 - 17:48 | Son Güncellenme:

Son bir kaç senede dünyada inanılmaz bir Chromebook fırtınası esiyor ve bu fırtına kolay kolay dineceğe benzemiyor çünkü her sene çok daha iyi bilgisayarlar görüyoruz.

Piyasadaki En İyi Chromebook

Mac ve Windows’ta yer alan kadar büyük bir uygulama ekosistemine sahip olmasa bile Chromebook güzel alternatifler sunuyor. Outlook yerine outlook.com kullanılabilir. Google Docs yerine Office kullanılabilir. Eğer sizin içinde böyleyse Chrome OS işletim sistemine sahip bir bilgisayar düşünebilirsiniz.

Haberin Devamı
Acer R11

Acer tarafından üretilen R11 harika bir görünüme sahip değil ancak donanım olarak oldukça iyi. En büyük artısı ise Android uygulamalarını destekliyor. Bilgisayarın 4 çekirdekli işlemcisi ve 4GB RAM’i bulunuyor. Üzerinde 2 adet USB portu, 1 HDMI portu ve bir SD kart okuyucusu mevcut.

Dell’in ürettiği bilgisayar kesinlikle en iyilerden bir tanesi. 13.3 inç büyüklüğünde ekranı 1080p çözünürlük destekliyor. Üzerinde 2 adet USB 1 adet HDMI ve 1 adet SD kart okuyucusu var. 1.5GHz Intel Celeron 3205U işlemciye sahip bilgisayarın 4 GB RAM’i ve 16 GB SSD depolama kapasitesi mevcut.