Teknoloji Piyasaya Çıkmamış Google Glass e-Bay’de

Piyasaya Çıkmamış Google Glass e-Bay’de

21.03.2016 - 12:30 | Son Güncellenme:

Google Glass’ı neredeyse geçtiğimiz yaz satışları bitirdiğinden beri çok duymuyorduk. Ancak bu giyilebilir teknolojinin bir profesyonel bazlı versiyonunun dedikodular dolanıyordu.

Piyasaya Çıkmamış Google Glass e-Bay’de

Şimdi ise San Francisco’da bir rehine dükkanında ortaya çıtkı. San Francisco’daki rehine dükkanında bulunan Google Glass’ı kimin bu dükkana sattığı ise henüz bilinmiyor. Dükkanın e-Bay sayfasında gözlüğün birkaç fotoğrafını görebiliyoruz ve fotoğraflar 2013 yılından piyasaya çıkan Explorer versiyonu Google Glass’tan farklı. Firmanın e-Bay’de yer alan bu ilanı ilk olarak Cavin Gabe isimli bir Google+ kullanıcısı tarafından fark edildi.

Haberin Devamı

Cihazın fotoğrafında katlanabilir bir menteşe mevcut yani bu demek oluyor ki Google Glass’ın sapı normal gözlük sapları gibi katlanabiliyor. Ayrıca gözlükte başka değişiklikler de mevcut. İlk olarak dikkat çekenlerden bir başkası ise ana güç ve data portu. Explorer versiyonunda Micro USB port kullanılıyordu. Bu Google Glass’da ise daha çok Apple’ın MagSafe teknolojisine benzeyen bir port bulunuyor. Daha önce Federal İletişim Kurumu’na gönderilen dosyalarda katlanabilir ürünün fotoğraflarını daha önce pek çok kez görmüştük ama ilanda bunu daha yakından görüyoruz. Dedikodulara göre gözlüğün bu versiyonunda daha geniş bir prizma ekran yer alıyor ve tek seferde daha fazla bilgi gösterebiliyor. Daha iyi bir işlemciye sahip olan gözlüğün batarya ömrü de orjinaline göre daha iyi ve ayrıca 5GHz Wi-Fi desteği de bu gözlükte mevcut.

Siri Sağlık Sorunlarına Nasıl Cevap Veriyor?