Oyun Dunyasi Pokemonların Gücü Adına!

Pokemonların Gücü Adına!

18.02.2016 - 13:59 | Son Güncellenme:

Bandai Namco tarafından geliştirilen Pokemon oyunu Pokken Tournament‘in oynanış videoları yayımlandı. Wii U‘ya özel erişim sağlayan bazı kullanıcılar tarafından YouTube‘a yüklenen oynanış videoları grafiksel açıdan gerçekten çok hoş görünüyor. Yayımlanan videolara baktığımızda oyun içi bazı dinamikleri ve karakter özelleştirme ekranını görüyoruz. Ayrıca oyunda 16 farklı pokemonun olduğu ve hepsinin ayrı ayrı yetenek setlerinin bulunduğu da videolarda […]

Pokemonların Gücü Adına

Bandai Namco tarafından geliştirilen Pokemon oyunu Pokken Tournament‘in oynanış videoları yayımlandı. Wii U‘ya özel erişim sağlayan bazı kullanıcılar tarafından YouTube‘a yüklenen oynanış videoları grafiksel açıdan gerçekten çok hoş görünüyor.

Haberin Devamı

Yayımlanan videolara baktığımızda oyun içi bazı dinamikleri ve karakter özelleştirme ekranını görüyoruz. Ayrıca oyunda 16 farklı pokemonun olduğu ve hepsinin ayrı ayrı yetenek setlerinin bulunduğu da videolarda belirtiliyor. Son olarak Pokken Tournament‘ın 18 Mart 2016 tarihinde Wii U platformu için piyasaya çıkacağını hatırlatalım. Yeni Pokemon oyununun videosunu buradan izleyebilirsiniz.