Oyun Dunyasi PUBG'de Survival Unvan Sezon 3 bugün sona eriyor!

PUBG'de Survival Unvan Sezon 3 bugün sona eriyor!

18.06.2019 - 17:47 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü battleground oyun PUBG'de Survival Unvan Sezon 3 bugün sona erecek.

PUBGde Survival Unvan Sezon 3 bugün sona eriyor

Rekor üstüne rekor kıran, dünyayı kasıp kavuran PUBG'de (Player Unknowns Battleground) Survival Unvan Sezon 3 sona eriyor.

Haberin Devamı

Survival Unvanı Sezonu nedir?

Survival Unvanı Sezonu oyunculara, katıldıkları zorlu savaşların karşılığında ödüller kazanmak için harika bir fırsat sunuyor. Oyuncular, sıralamada tırmanıp unvanını yükselterek unvan seviyelerinde ilerledikçe temalı bir eşya seti kazanabiliyor. Sezon boyunca kazanılan eşyalar Survival Unvan Sezonunun sonunda dağıtılıyor.

Oyuncular ödülleri nereden ve ne zamana kadar alabilir?

PUBG oyuncuları, sezon boyunca kazandıkları en yüksek Unvan ve Sıralamaya bağlı olarak kuponlar ve ödüller kazanıyor.

25 Haziran 2019’daki ana sunucu bakımından önce oyundaki Sezon – Genel Bakış sekmesinde sol alttaki Unvan Ödülleri’ni seçip Hepsini Al’a tıklayarak ödülleri alabilirsiniz. Sezon dönemi bittikten sonra ise ödüller alınamaz.

Haberin Devamı

Sezon Survival Unvanı Ödülleri Dağıtım Kriterleri ve Programı

Oyuncular, Moddan ve Perspektiften (FPP/TPP) bağımsız olarak, sezon boyunca kazandığı en yüksek Unvana göre ödüller kazanacak.

3. Sezon ödülleri, 25 Haziran’daki (PDT) ana sunucu bakımından sonra Çaylak Unvanından daha yüksek unvanlar kazanmış oyunculara dağıtılacak. Oyuncular aldıkları ödülleri, oyun içi envanterlerinden veya giriş yaparken karşılarına çıkacak pencereden kontrol edebilir.