Teknoloji Quake, Yeni Halkası İle Canlanıyor

Quake, Yeni Halkası İle Canlanıyor

14.06.2016 - 15:04 | Son Güncellenme:

Doom ile büyük başarılara imza atmış olan id Software, E3 2016 çerçevesinde yeni bir Quake oyunu duyurmuş bulunmakta. İşte detaylar…

Quake, Yeni Halkası İle Canlanıyor

E3 2016 etkinliğinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz saatlerde konferansa imza atan ve böylelikle gündemin büyük bir bölümünü bir anda meşgul eden Bethesda, şimdilerde hala daha en çok konuşulan firmalar arasında. Elbette etkinliğin sadece Bethesda tarafından yapılan duyurular ile sınırlı kaldığını söylemek epey yanlış olur. Ancak her yıl gerçekleşen ve oyun dünyası açısından büyük önem arz eden E3’ün bu yılki ayağında aynı zamanda yeni Quake yapımı da tanıtılmış bulunmakta. Doom ile beraber büyük bir hayran kitlesi edinen id Software, daha önce büyük başarılara imza attığı oyununu yeni halkası ile beraber bir kez daha satışa sunmaya hazırlanıyor. Üstelik bu kez çok daha iyi grafikler karşımıza çıkmış olacak.

Haberin Devamı
Yeni Oyunun Adı Champions Olacak

Kısa bir süre önce duyuru videosu yayımlanan yeni oyunun tam ismi Quake Champions olacak. Adından da tahmin edebileceğiniz üzere yeni yapımda rekabetçi bir arena sistemi bulunacak. Bu sayede oyuncuların karşılıklı mücadele etmesine sahne olmaya hazırlanan oyun, bir nevi e-spor türü altında duyurulmuş durumda.

Bethesda Dikkat Çekmeye Devam Ediyor

Başlangıçta konferans düzenleyen firmalardan Bethesda, E3 2016 çerçevesinde en göze çarpan firmalardan biri olmayı başarıyor. Dishonored 2, Fallout VR ve daha birçok yeni ürününü gözler önüne sermiş olan firma, şimdi ise Champions ile beraber dikkatleri bir kez daha üzerine toplamış durumda.