Oyun Dunyasi Rainbow Six Siege’in PC İçin Kapalı Alfası Duyuruldu

Rainbow Six Siege’in PC İçin Kapalı Alfası Duyuruldu

14.03.2015 - 10:54 | Son Güncellenme:

Bu yıl içerisinde piyasaya çıkması beklenen taktiksel FPS oyunumuz Rainbow Six Siege, kapalı alfa dönemine giriş yapıyor. Hem hikaye moduna, hem de multiplayer tarafa odaklanacak olan Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Ubisoft Montreal tarafından geliştirilmekte. Oyun, AnvilNext ve Realblast Destruction teknolojisini bir arada kullanacak.

Rainbow Six Siege’in PC İçin Kapalı Alfası Duyuruldu

Bu yıl içerisinde piyasaya çıkması beklenen taktiksel FPS oyunumuz Rainbow Six Siege, kapalı alfa dönemine giriş yapıyor.

Hem hikaye moduna, hem de multiplayer tarafa odaklanacak olan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Ubisoft Montreal tarafından geliştirilmekte. Oyun, AnvilNext ve Realblast Destruction teknolojisini bir arada kullanacak. Oyunun dağıtımcılığı Ubisoft tarafından gerçekleşecek ve seri Tom Clancy’s Rainbow Six’e bağlı olarak devam edecek.

Rainbow Six Siege’in kapalı alfa sürecine buradan katılabilirsiniz. Ayrıca UPlay hesabına ihtiyacınız var. Alfa tetsinin sadece PC platformlarında olacağının bilgisini veren Ubisoft, Kuzey Amerika ve Avrupa ülkelerinin bu şansa erişebileceğinin altını çizdi. Ayrıca oyunun sadece multiplayer tarafını deneyimleyebileceğiz.

Yazarlar