Teknoloji Razer'dan 4ms tepkime süresine sahip oyuncu monitörü: Razer Raptor

Razer'dan 4ms tepkime süresine sahip oyuncu monitörü: Razer Raptor

07.01.2019 - 16:36 | Son Güncellenme:

Razer, 4 ms tepkime süresine sahip oyuncu monitörü Razer Raptor'ı CES 2019'da tanıttı. Hareket bulanıklığını azaltırsanız bu süre 1 ms’e kadar geriliyor.

Razerdan 4ms tepkime süresine sahip oyuncu monitörü: Razer Raptor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Razer, e-spor için tasarlanmış yepyeni oyun monitörü Razer Raptor'ı CES 2019 kapsamında tanıttı. Chroma özellikli ekran, 4ms yanıt süresi (Hareket Bulanıklığı azaltma ile bu süre 1ms) içeren 27 inç IPS panel, AMD'nin FreeSync teknolojisi ve daha önce hiçbir monitörde görülmeyen kablo yönetim sistemiyle geliyor.

Raptor, oldukça ince 2.3mm çerçevelere sahip. Panel 2560 x 1440 çözünürlükte (WQHD) ve maksimum yenileme hızı 144Hz. Panel, DCI-P3 renk gamının yüzde 95'ini ve maksimum 420 nit parlaklıkta HDR içeriğini de destekliyor. Fotoğraflarda görebildiğiniz gibi, tabanı da Chroma özellikli olduğundan monitörün aydınlatmasını klavyeniz, fareniz, kulaklığınız ve fare altlığı ile senkronize edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Razerdan 4ms tepkime süresine sahip oyuncu monitörü: Razer Raptor

Belki de en ilginç yeni özellik, monitörün ilginç kablo yönetim sistemi. Düz kablolar, monitöre bağladığınız tipik kablolar; HDMI, DisplayPort, USB ve güç. Ancak, Razer kendi düz versiyonunu tasarladı ve onları monitöre dahil edecek. Ancak daha da iyisi, panel 90 derece yukarı doğru eğiliyor ve onları arkadan değil önden birleştirmenize olanak tanıyor, bu da son derece kolay bir deneyim. Önünde otururken, panel kablolara erişmek için yukarı kaldırılmış gibi görünüyor.

Razer Raptor, ABD’de 699 dolarla satışa sunulacak, satış tarihi ise henüz belli değil.