Teknoloji Razer'dan indirim kuponu hediye ediyoruz!

Razer'dan indirim kuponu hediye ediyoruz!

25.04.2018 - 12:58 | Son Güncellenme:

Razer’dan indirim kuponu kazanmak ister misiniz? milliyet.com.tr olarak, bundan sonra farklı hediyeleri takipçilerimize kazandırmak için birçok farklı yarışma yapıyoruz. Bu seferki hediyemiz Razer Game Store’da kullanılmak üzere hediye çeki.

Razerdan indirim kuponu hediye ediyoruz

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Razer, geçtiğimiz günlerde PC oyuncuları için yeni dijital mağazası olan Razer Game Store'u oyunculara sundu. Global olarak tüm dünyaya açılan dijital mağazada Far Cry 5, The Crew 2, Grand Theft Auto V, TomClancy’s Ghost Recon: Wildlands, Cuphead ve Dishonored: Death Of The Outsider gibi oyunlar yer alıyor. Biz de Razer Game Store’da kullanmak üzere sizlere indirim kuponu hediye ediyoruz.

25 Nisan tarihinde başlayan ve 27 Nisan saat 18.00’da sonlanacak yarışmamız sonrasında 5 kişiye Razer Game Store’da kullanmak üzere indirim kuponu hediye edeceğiz.

ÖDÜLLÜ ÇEKİLİŞİMİZ SONA ERMİŞTİR KAZANANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Razerdan indirim kuponu hediye ediyoruz

İndirim kuponuna sahip olmak için yapmanız gerekenler ise son derece basit:

Milliyet Teknoloji Facebook sayfasını beğenin
Milliyet Teknoloji Twitter sayfasını takip et
Onur Binay'ın YouTube hesabını takip et

Haberin Devamı

UYARI

  • Kazanan katılımcılar, 24 saatlik süre içerisinde @milliyet_tekno resmi Twitter hesabında açıklanacaktır. Bu açıklama ile birlikte katılımcılar ödülü kazanmış sayılacaktır.
  • Tweet gizliliği açık olan kullanıcılar yarışmaya dahil olamazlar.
  • Bu kampanyaya Milliyet.com.tr ve grup şirketleri ve işbirliği yaptığı diğer firmaların çalışanları ile birinci dereceden yakınları katılamazlar. Katılıp ödül kazansalar dahi bu haklarını kullanamazlar.