Oyun Robin'in Görünümü Basına Tanıtıldı

Robin'in Görünümü Basına Tanıtıldı

07.07.2011 - 09:21 | Son Güncellenme:

Batman: Arkham City'nin en çok beklenen bonuslarından birisi olan Robin'in, oyundaki görünümü tanıtıldı. Ortak görüş ise şu, "Robin, Batman'den daha karizmatik olmuş!"

Robinin Görünümü Basına Tanıtıldı

Warner Bros. tıpkı söz verdiği gibi, Batman: Arkham City'nin en çok beklenen karakterlerinden birisi olan Robin'in tasarımını basınla paylaştı. Şimdilik tek karelik bir görüntüyü paylaşan şirket, şu açıklamalarda bulundu:

"Biz Robin karakterini tasarlarken, akıllarda oluşmuş figürden yola çıktık ve geleneksek Robin figürünü çok fazla bozmamaya çalıştık. Bunun yanında Robin'in ikinci karekter olduğu mesejanı da vermeyi amaçladık."

"Bunun yanında onun görünümünün de en az Batman kadar heybetli ve düşmanları için korkutucu olması için elimizden geleni yaptık. Sanıyoruz ki, Batman hayranları bu karakterle oynarken de en az Batman ile oynadıkları anlar kadar keyif alacaklar."

Haberin Devamı

Her ne kadar, şirket Robin için "ikinci karakter olduğunu vurgulamaya çalıştık dese de", gelen yorumlar onun Batman'den daha karizmatik olduğu yönünde oldu.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.