Teknoloji Sahibinden.com yeni uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor

Sahibinden.com yeni uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor

03.04.2024 - 14:14 | Son Güncellenme:

Sahibinden.com, Cerebrum Teknoloji ile iş birliği yaparak geliştirdiği yapay zekâ tabanlı İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının deneyimini iyileştirmeye ve çalışma hayatına katkı sağlamaya devam ediyor.

Sahibinden.com yeni uygulaması Bir Dost ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor

2017 yılından bu yana yerinde AR-GE merkezi olarak hizmet veren sahibinden.com bünyesindeki mühendislerle birlikte teknolojik yatırımlarını sürdürürken, çalışma hayatına yaratıcı hizmet ve teknolojileri ile katkı sağlamaya devam ediyor. sahibinden.com bu kapsamda, Cerebrum Teknoloji ile iş birliği yaparak geliştirdiği yapay zekâ tabanlı IK uygulaması olan "Bir Dost"u geçtiğimiz hafta şirket içinde kullanıma sunduğunu duyurdu. Kurumsal bilgi bankasına anlık erişim sağlayarak, şirket içi süreçlerde çalışanların her türlü sorusuna cevap verebilecek şekilde tasarlanan “Bir Dost” Cere Insight altyapısını kullanarak hayata geçirildi.

Haberin Devamı

Cerebrum Teknoloji bu ürünü tamamen sahibinden.com ekibinin istek ve gereksinimlerine özel olarak geliştirdi. Çalışanların iş süreçlerinde anlık bilgiye ulaşmalarını sağlamayı ve daha çevik hale getirmeyi amaçlayan "Bir Dost"un, şirket içinde yeni işe başlayanların adaptasyon dönemini kolaylaştırması ve iş süreçlerinde verimliliği artırması hedefleniyor.

TEKNİK ALTYAPIDAN İNSAN ODAKLI YAKLAŞIMA: “BİR DOST”UN ÖZELLİKLERİ

"Bir Dost", MS Teams üzerinden kullanıcılarla etkileşim kurarak soruları anında cevaplayacak ve gerektiğinde yönlendirmeler yapacak şekilde tasarlandı. Bu sayede kullanıcılar, zaman ve mekandan bağımsız olarak ihtiyaç duydukları bilgilere hızlıca erişebilecekler. "Bir Dost" ile çalışanlar, İK politikaları, IT süreçleri, operasyon ve satış süreçleri araç tahsisi gibi konularda kolayca bilgi edinebilecekler.

Haberin Devamı

İKİ TÜRK FİRMANIN ORTAK ÇALIŞMASI MEYVESİNİ VERDİ

IK dünyasına yeni bir perspektif sunan bu heyecan verici iş birliği hakkında görüşlerini paylaşan sahibinden.com İnsan ve Sürdürülebilirlik Genel Müdür Yardımcısı Güntulu Peker, "Teknoloji üreten bir şirket olarak hayata geçirdiğimiz 'Bir Dost' projesinin, çalışanlarımızın deneyimine verdiğimiz önemi gösteren güzel bir örnek olduğunu düşünüyoruz. Bu iş birliği ile sahibinden.com olarak çalışanlarımıza daha verimli bir çalışma ortamı sağlayıp iş süreçlerini kolaylaştırmayı ve çevik organizasyon kültürümüzü güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Uygulamada yer alan PDF, Excel, Word dosyası yorumlama ve çözümleme, raporlama vb. çoklu ve tekrarlı işlerin bu platform aracılığıyla sağlanması gibi verimliliği artıran özelliklerle, yeni bir pencereyi araladığımızı düşünüyoruz. sahibinden.com olarak çalışanlarımızın ihtiyaçlarına duyarlı, yenilikçi, destekleyici bir iş ortamı sunmak ve sektörümüzü geliştirmek adına bu tür projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz" dedi.

Cerebrum Tech Arge & Yazılım Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Alp Eren Özalp, "Cerebrum Teknoloji olarak, Bir Dost'u Cere Insight altyapısının gücünü kullanarak, sahibinden.com’un ihtiyaçlarına özel olarak geliştirdik. Kurum içi analiz ve iletişim artışını destekleyen bu uygulama ile sahibinden.com’da kurum içi operasyonel işlerin daha hızlı ve etkili bir şekilde yürütülmesine olanak sağlıyoruz. sahibinden.com ile birlikte çalışmak ve tamamı Türk yazılımcılardan oluşan bir teknik ekiple 3 ay boyunca çalışarak hayata geçirdiğimiz bu inovatif projeye katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz" diyerek görüşlerini aktardı.