Oyun Sizce Candy Crush Günde Kaç Kez Oynanıyor?

Sizce Candy Crush Günde Kaç Kez Oynanıyor?

05.07.2013 - 15:03 | Son Güncellenme:

İnsanların boş zamanlarında en çok başvurduğu şeylerden biride mobil oyunlar. Mobil oyunların sayısı her geçen gün artarken, popüler olmuş ve herkes tarafından beğeni ile oynanan oyunlar rekora koşuyor.

Sizce Candy Crush Günde Kaç Kez Oynanıyor

Macerasına oyunu olarak başlayan Candy Crush, bir anda popülerleşmiş ve çıkışından birkaç ay sonra mobil platformlardaki yerini almıştı. Çoktan olma unvanını kazanan Candy Crush,yapımcısına 100 binlerce dolar kazandırdı ve kazandırmaya da devam ediyor.

Haberin Devamı

Özellikle facebook oyunları ile tanıdığımız ve yanı zamanda ile zerve yapan King Games, 10 senelik oyun geçmişinde bu kadar popüler olan ve bu kadar para kazandıran bir oyunun gelmediğini ve muhtemelen uzun sürede gelemeyeceğini açıklayarak dikkatleri Candy Crush’ın başarısına çekti. Çok basit bir oyun mantığına sahip olan Candy Crush, aynı renkteki şekerlerin bir araya getirilerek patlatılması ve her seviyede daha da zorlaşan bölümleri ile hem basit hemde zor sayılabilecek bir oyun. King’in yaptığı resmi açıklamaya göre ise, hem basit hemde zor sayılabilecek bu oyunun her gün 600 milyondan fazla kez oynandığı belirtildi. Şimdilik 45 milyon aktif oynayıcısı bulunan Candy Crush’ın önümüzdeki günlerde yeni rekorlara imza atabileceği de oldukça olası görünüyor.

Haberin Devamı

Bu oyun çılgınlığına eleştirel ve mizahi bir gözle bakılan, içerisinde Candy Crush dan Angry Birds’e kadar birçok oyunu barındıran ve