Teknoloji Snapchat, Özel Hikayeler özelliğini duyurdu

Snapchat, Özel Hikayeler özelliğini duyurdu

23.05.2017 - 17:54 | Son Güncellenme:

Snapchat kullanıcılarına hikaye oluşturup paylaşabilmeleri için yeni bir seçenek daha sunuyor. Bundan sonra Snapchat'te "Özel Hikayeler" adlı özellikle istediğiniz kişilerle özel hikayeler oluşturup paylaşabileceksiniz.

Snapchat, Özel Hikayeler özelliğini duyurdu

Snapchat'in "Özel Hikayeler" adlı yeni özellikle arkadaşlarınızla birlikte belli bir coğrafi bölgeye özgü hikayeler oluşturabileceksiniz. Yeni özellik, Snapchat'in doğum günleri, evlilik gibi diğer etkinlikler için tasarladığı özel çıkartma özelliğinin sonraki aşaması olarak görülüyor.

Haberin Devamı

Özel bir hikaye oluşturabilmek için yapmanız gereken oldukça basit. Snapchat’in hikaye ekranında sağ üst köşede bulunan "Hikaye oluştur" yazısına dokunun, hikayelerinize bir isim verin ve daha sonra arkadaşlarınızı davet edin. İsterseniz, bu hikayeleri yakınınızdaki Snapchat arkadaşlarınıza ya da onların arkadaşlarına da görünür yapabilirsiniz.

Özel hikaye oluşturulduktan sonra ise Hikayem başlığının altında paylaşım yapmak için bir seçenek bulunuyor. Özel hikayeler, aktif oldukları süre boyunca hikayeler sayfasında görünüyor ve 24 saat sonra siliniyor.

Özelliğin kısa süre sonra tüm iOS ve Android kullanıcılarına sunulması bekleniyor.