Teknoloji Sony, CES Fuarı’nda Nasıl Modeller Tanıtacak?

Sony, CES Fuarı’nda Nasıl Modeller Tanıtacak?

03.12.2015 - 17:06 | Son Güncellenme:

Sony markasının Ocak ayı itibari ile yeni bir akıllı telefon duyuracağı söyleniyor.  Ocak ayında düzenlenecek olan CES fuarında , SONY son model cihazlarını kullanıcısı ile buluşturmayı planlıyor... Sony markası, 2016...

Sony, CES Fuarı’nda Nasıl Modeller Tanıtacak

Sony markasının Ocak ayı itibari ile yeni bir akıllı telefon duyuracağı söyleniyor. Ocak ayında düzenlenecek olan CES fuarında , SONY son model cihazlarını kullanıcısı ile buluşturmayı planlıyor... Sony markası, 2016 yılının başlarında CES fuarında düzenlenecek olan özel etkinlikte tüm son model cihazlarını tanıtacak. 5 ocak tarihinde gerçekleşecek olan CES fuarı için davetiyeler gönderilmeye başlandı. Bu davetiyelerde tanıtılacak olan cihazlar hakkında birçok ipucu yer alıyor.

Haberin Devamı

CES fuarında, Sony marka bünyesinde yer alan dijital kamera sistemleri, süper ince TV'ler ve android özelliğe ev sahipliği yapan birçok akıllı telefon tanıtılarak kullanıcısı ile buluşturulacak. Sony'nin android telefon tanıtımı yapacağı Xperia Z6 modelinin çıkacağı söylentilere sebep oldu. Fakat Samsung markasının, 21 şubat tarihinde yapılacak olan Samsung Unpacked etkinliğinde Galaxy s7'nin tanıtımını gerçekleştirecek olması tüm rakiplerini harekete geçirmiş durumda. Diğer rakipler gibi Sony de Snapdragon 820 işlemciye ev sahipliği yapan bir telefon duyurmak isteyecektir.