Teknoloji Sony’nin Yeni Amiral Gemisi Xperia Z5, 2016’nın Sonunda Çıkacak

Sony’nin Yeni Amiral Gemisi Xperia Z5, 2016’nın Sonunda Çıkacak

30.09.2015 - 09:47 | Son Güncellenme:

Şu sıralar Xperia Z5 Premium ile gündemde olan Sony, bir sonraki amiral gemi modelini ise epey bir süre sonra çıkarabilir. İşte detaylar... Xperia Z5 modelleri ile büyük bir ivme yakalayan...

Sony’nin Yeni Amiral Gemisi Xperia Z5, 2016’nın Sonunda Çıkacak

Şu sıralar Xperia Z5 Premium ile gündemde olan Sony, bir sonraki amiral gemi modelini ise epey bir süre sonra çıkarabilir. İşte detaylar... Xperia Z5 modelleri ile büyük bir ivme yakalayan Sony, 4K ekranlı Z5 Premium sayesinde dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Bu süreci çok daha aktif bir şekilde lehine kullanmak isteyen firma, gelecek yılki planlarını dahi yapmış bulunuyor. Zira verdiği söyleşide şirketin gidişatına değinen Sony'nin sanat yönetmeni, 2016, 2017 ve 2018 yıllarına değinmeyi ihmal etmedi. Belirtilenlerden yola çıkarsak Sony'nin gelecek yılın başlarında yeni bir telefon modelini satışa sunmayacağını söyleyebiliriz. Elbette bu model amiral gemi sıfatıyla anılmayacak.

Haberin Devamı

Yani küçük çaplı ya da orta segmente hitap eden bir Sony cihazı görmemiz muhtemel. Ancak tepe konumunda yeni bir telefonu ancak 2016'nın diğer yarısında görebileceğiz. Açıkçası yılın sonlarından bahsetsek daha yerinde olur. Eğer bahsedilen tarzda bir plan uygulamaya konulursa Sony'nin Xperia modelleri için yürüttüğü 6 aylık periyot 12 aya çıkabilir. Zira Z5'ten sonraki üst cihazı neredeyse 1 yıl sonra görebileceğiz. Ayrıca tercih edilecek olan periyot ile Sony, Apple'ın uyguladığı periyota benzer bir sistemi benimsemiş de olacak.