Teknoloji Sony Xperia Z Ultra’dan Şok Fiyat!

Sony Xperia Z Ultra’dan Şok Fiyat!

26.06.2013 - 15:12 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz gün duyurusu gerçekleşen Sony’nin en akıllısı “Xperia Z Ultra”nın Avrupa fiyatı açıklandı! Bu açıklamadan sonra gördük ki Sony Xperia Z Ultra sadece en büyük değil aynı zamanda en pahalı olma özelliğini de taşıyor!

Sony Xperia Z Ultra’dan Şok Fiyat

Akıllı telefon kullanıcıları tarafından büyük bir ilgi gören Sony’nin amiral gemisi Xperia Z Ultra, geçtiğimiz gün lanse edilmişti. Bir önceki lider modeli Xperia Z’nin ötesinde bir performansla gelmesi beklenen Xperia ZU, ileri teknoloji ekranı ve işlemci performansıyla kullanıcılarını kendine hayran bırakmıştı.

Haberin Devamı

Özellikler ve performansla doğru orantılı olan fiyat grafiği bu kez de Xperia ZU için yeniden çizildi. Sunduğu teknolojiyle rakiplerine büyük bir fark atmayı başaran akıllı model, fiyat olarak da bu liderliği koruyacağa benziyor.

Sony tarafından yapılan resmi açıklamada, akıllı cihazın Avrupa fiyatının 719 Euro yani 920 $ olarak belirlendiği ortaya çıktı. Bu zamana kadarki en akıllı modelin dahi 600 Avro etiket fiyatının üstünde olmayışı, cihazın Türkiye’de rekor bir fiyatla görüneceğini bir nevi kanıtlıyor.

Şimdilik cihazın ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı hakkında bir bilgi bulunmuyorken, çıkış fiyatının güncel kurla birlikte 2300 TL civarı olması bekleniyor. Neredeyse piyasada fiyat konusunda en iddialı akıllı model olan ile eşdeğer.

Haberin Devamı

Cihazın tüm teknik detaylarını kaleme aldığımız okuyabilir ve

Yazarlar