Teknoloji Sony Xperia Z1 Çıkmadan Z2’nin Görseli Sızdı!

Sony Xperia Z1 Çıkmadan Z2’nin Görseli Sızdı!

19.09.2013 - 15:20 | Son Güncellenme:

Sony’nin başarılı amiral gemisi Xperia Z1’nin hemen ardından geliştirilen Xperia Z2’ye ait ilk görsel sızıntı haberler arasındaki yerini aldı! Xperia Z2’nin sızıntı görsel ve özellikleri!

Sony Xperia Z1 Çıkmadan Z2’nin Görseli Sızdı

Almanya’nın Berlin şehrinde gerçekleşen IFA 2013 teknoloji fuarına damgasını vuran henüz piyasaya çıkmadan yeni bir amiral gemisine başladığı öne sürülen Sony için sosyal medya üzerinde yeni söylentiler ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Sızıntı haberlerin dahilinde Xperia Z2’nin teknik özellikleri ise kullanıcı beklentilerini karşılayacak gibi görünüyor. Z1 modeli ile birebir kasa benzerliğinin, Sony’nin iki akıllı modelinde de görüleceği fakat ’den farklı olarak biraz daha ince bir kasaya sahip olacağı öne sürülüyor.

5.2 inç büyüklüğüyle öne çıkan akıllı modelin 1920 x 1080p çözünürlüğünde ve 500 ppi piksel yoğunluğuna sahip bir ekran teknolojisi kullanacağı iddia ediliyor. Snapdragon 800 serisi işlemci kullanan Z2, geçici depolama kapasitesi olarak ise 3 GB’lık bir performans sunacağı biliniyor.

32 GB dahili hafıza alanı bulunan modelde 20.7 Megapiksel kamera kullanılacağı da söylentiler arasındaki yerini koruyor. IFA 2013’te resmi tanıtımını gerçekleştirdiği ’in henüz piyasaya çıkmadan yeni model hakkında sızıntı haberlerin gündeme gelmesi, Nokia-Lumia ve Samsung-Galaxy modellerinin pazarda benzer stratejiyi izlemesini akıllara getiriyor.

Haberin Devamı

Söylentiler arasında yerini koruyan Xperia Z2’nin tanıtımı ise Ocak ayında düzenlenecek olan CES 2014’te gerçekleştirilebilir.