Sosyalmedya Instagram'da Etiketleme Nasıl Yapılır? Instagram Post Ve Story'de Etiketlemek

Instagram'da Etiketleme Nasıl Yapılır? Instagram Post Ve Story'de Etiketlemek

29.04.2021 - 13:51 | Son Güncellenme:

Instagram platformunda kullanıcıların kullanabileceği farklı özellikler vardır. Instagram kullanıcıları herhangi bir kişiyi nasıl etiketleyeceğini bilmediğinden, internet üzerinde araştırma yapabiliyor. Instagram üzerinde post ve story etiketlemesinin nasıl yapılacağı oldukça araştırılan bir bilgidir. Instagram'da etiketleme nasıl yapılır? Instagram post ve story'de etiketlemek konularıyla ilgili sizlere etiketleme hakkında bilgiler derledik.

Instagramda Etiketleme Nasıl Yapılır Instagram Post Ve Storyde Etiketlemek

Instagram'da etiketleme @ işareti yapılarak yapılabilir. Etiketlemek istenen kişiler @ işaretinden sonra yazılır ve etiketleme işlemi tamamlanır.

Haberin Devamı

Instagram'da Etiketleme Nasıl Yapılır?

Instagram uygulamasında herkesin görmüş olduğu bir özellik bulunuyor. Kişiler özellikle yorumlarda etiketleme işlemlerini gördüğünde, nasıl yapılacağını öğrenmek istiyor. Instagram uygulamasında aktif olarak etiketleme yapabilmek için, kişilerin bazı yöntemleri uygulaması gerekiyor. Özellikle etiketlenecek olan alan seçilmelidir. Yorum, story veya postlara etiketleme yapmak isteyenler bazı yöntemlerle etiketleme yapabilir. Etiketleme yapabilmek için @ işareti yapmak gerekiyor. @ işaretini yaparak kişilerin olduğu liste ekrana çıkar.

Ekrana çıkan listede etiketlenecek olan kişinin adı bulunuyorsa direkt olarak işaretlenebilir. Eğer listede herhangi bir isim bulunmuyorsa, kişiler @ işaretinden sonra etiketlenecek olan kişinin ismini yazabilir. İsim yazıldıktan sonra, etiketlemek istenen kişinin veya kişilerin ismi seçilir. Etiketleme işlemleri isim yazılmasıyla birlikte tamamlanır. Kişiler tekrar başka birini etiketlemek istediğinde, aynı işlemleri uygulayabilir.

Haberin Devamı

Instagram Post Ve Story'de Etiketlemek

Instagram uygulamasında kişilerin yapmış olduğu bazı işlemler bulunuyor. Etiketleme özelliği tüm kullanıcılara sunulan bir özelliktir. İnstagram post ve story'de etiketleme işlemi yapılabiliyor. Kişiler attığı postlara veya hikayelerine istediği takipçileri etiketleyebilir. Etiketleme işlemleriyle birlikte etiketlenen kişiler tüm kişilere görülür.

Etiketleme yapan kişiyi takip edenler, etiketlenen kişileri kolayca görebilir. Kişiler yapacağı etiketlemeleri yaparken, herkesin görebileceğini de unutmamalıdır. Kişiler bir veya birden fazla kişileri post veya story üzerinde etiketleyebilir. Etiketleme işlemleri @ işaretiyle birlikte isim yazılarak yapılır ve tamamlanır.