Teknoloji Spider-Man PlayStation 4’e geliyor

Spider-Man PlayStation 4’e geliyor

15.06.2016 - 15:27 | Son Güncellenme:

Sony sayesinde Spider-Man konsollara geri dönüyor. Başarılı firma Insomniac Games tarafından geliştirilecek oyun büyük merak uyandırdı.

Spider-Man PlayStation 4’e geliyor

Örümcek Adam’ın film haklarına Sony sahip ve bu oyunda Marvel ile beraber çalışacak. Marvel’dan yapılan açıklamaya göre ise oyun sadece PlayStation 4’e olacak. Bugün Los Angeles’ta düzenlenen Electronic Entertainment Expo’da iki firma tarafından da herhangi bir tarih belirtilmedi.

Haberin Devamı
Büyük Sorumluluk

Sony’nin yeni Büyük Sorumluluk simülatörü PS4’te nasıl olacak merak konusu. Ancak içerisinde Peter Parker’ın da yer aldığı PlayStation 2, Xbox ve GameCube’e çıkan klasik oyunlar herkesin beğenisini toplamıştı. Kreatif yönetmen Bryan Intihar’ın açıklamasına göre oyun açık dünya tarzında olacak ve gösterime girecek olan Spider-Man: Homecoming filmi ile bir alakası olmayacak. Spider-Man’in oyun tarihinde sallantılı bir yeri var. Aynı isimli filme dayanan 2004 yılında çıkan Spider-Man 2 oyunu çok sevilmişti. Genç kahramanımız ile New York’ta, gökdelenlerin arasında bir oraya bir buraya uçmak oldukça iyiydi. Ancak o zamandan beri geliştiriciler bu seçeneği yeniden yaratmak istemedi.

Yayınlanan videoda Sony’nin ikinci oyundan aldığımız zevki tekrar bize yaşatmayı çalışması sevindirici. Eğer böyle bir şey olursa Sony ve Marvel arasında bir anlaşma ile 2017 yılında Spider-Man: Homecoming filminin oyununu 2017 yılında görebiliriz. Uzun zaman aradan sonra bu sene Captain America: Civil War’da gördüğümüz karakter kesinlikle sinema dünyasında da, oyun dünyasında da uzun zamandır özlenir olmuştu.