Teknoloji Star Wars: Battlefront Kapalı Alfa Testi

Star Wars: Battlefront Kapalı Alfa Testi

30.06.2015 - 10:22 | Son Güncellenme:

Star Wars: Battlefront bu yılın tartışmasız en çok beklenen oyunlarından birisi oldu.  Şimdi ise zaman bilgisayar tutkunlarını için sevinme zamanı... Star Wars: Battlefront Kapalı Alfa Testi için kayıtlar başladı. Sınırlı...

Star Wars: Battlefront Kapalı Alfa Testi

Star Wars: Battlefront bu yılın tartışmasız en çok beklenen oyunlarından birisi oldu. Şimdi ise zaman bilgisayar tutkunlarını için sevinme zamanı... Star Wars: Battlefront Kapalı Alfa Testi için kayıtlar başladı. Sınırlı sayıda seçilen Origin hesapları Star Wars: Battlefront Kapalı Alfa Testi'ne katılmak için bir form dolduracaklar. Ve oyuncular seçilmiş oyuncu olup olmadıklarını görebilmek için başvuru sürecini bekleyecekler. Kapalı Alfa Testi kayıt formu Origin hesabınızla login olduğunuzda geliyor ve login olduğunuzda formunuz yoksa sizin için üzgünüz çünkü siz test etmek için test edecekleri adaylardan biri değilsiniz.

Haberin Devamı

Star Wars: Battlefront Kapalı Alfa Testi[/caption] EA ise bu seçme durumunu "Oyuncular karışık olarak seçiliyorlar ve bir oyuncunun seçilmek için yapabileceği bir şey yok" sözleriyle açıklıyor. Peki şimdi Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline oyunlarının kapalı betalarına katılmış ama Star Wars: Battlefront Kapalı Alfa Testi için form doldurmasına bile izin verilmeyen Star Wars fanlarını EA bu sözleriyle teselli edebilecek mi?