Teknoloji Suicide Squad Yeni Fragmanı Karşımızda

Suicide Squad Yeni Fragmanı Karşımızda

12.07.2016 - 16:38 | Son Güncellenme:

Bu yaz Ağustos ayında gösterime girecek olan Suicide Squad, DC’nin planladığı sinematik evrene ilk büyük giriş filmi olacak.

Suicide Squad Yeni Fragmanı Karşımızda

Man of Steel ve Batman v Superman: Dawn of Justice’den sonra Suicide Squad büyük bir beklenti oluşturdu ve bu beklentileri karşılayacağa benziyor. Üzerindeki baskıdan ziyade filmdeki karakterlerin çok geniş kitleler tarafından bilinmiyor oluşu bir tedirginlik yaratıyor. Joker ve Harley Quinn’i herkes biliyor olabilir ama kötüler bununla sınırlı değil. Deadshot, Katana, Killer Croc, Amanda Waller ve daha bir çoğu.

Haberin Devamı
Fragmanda Öne Çıkanlar

Yayınlanan uluslararası fragmanda Will Smith’in canlandırdığı Deadshot silah konusundaki yeteneklerini gösteriyor. Cara Delevingne’in canlandırdığı Enchantress havalı bir şeyler peşinde koşuyor. Viola Davis’in hayat verdiği Waller’ı ve Margot Robbie’nin canlandırdığı Harley’i bir odaa dolusu adamı korkuturken görüyoruz. Ayrıca filmde ateş eden bir pandada dikkatleri çekmiyor değil. Birde Batman ve Batmobile var tabi. Son Fragmanın arkasında çalan müzik ise Sweet’ten Ballroom Blitz. Müzik fragmanda gördüğümüz aksiyona kesinlikle yakışmış gibi duruyor.

DC evrenini geri planında çok büyük bir hikaye bizi bekliyor. Fragmanda Harley’nin sıkıntısına Joker etrafında salınıp kahkaha atıyor. Ancak en büyük düşmanı çok uzakta değil. Pelerinli kurtarıcıyı daha önce de Harley Quinn’in arabasının üzerinde görmüştük. Bu sefer ise Harley Quinn’in peşinde koşup yüksek bir yerden atlarken görüyoruz. Büyük bir aksiyon bizi bekliyor.