TeknolojiSurface Phone’un Tüm Teknik Özellikleri Paylaşıldı

Surface Phone’un Tüm Teknik Özellikleri Paylaşıldı

18.08.2015 - 10:00 | Son Güncellenme:

Windows 10 Mobile kullanan en etkili akıllı telefonlardan biri olması beklenen Surface Phone, sızdı. Detaylar haberimizde... Microsoft'un uzun bir süredir merak edilen telefonu Surface Phone, anlaşılan beklentileri karşılayacak. Üst düzey...

Surface Phone’un Tüm Teknik Özellikleri Paylaşıldı

Windows 10 Mobile kullanan en etkili akıllı telefonlardan biri olması beklenen Surface Phone, sızdı. Detaylar haberimizde... Microsoft'un uzun bir süredir merak edilen telefonu Surface Phone, anlaşılan beklentileri karşılayacak. Üst düzey bir cihaz olacağı ön görülen modelin sızan özellikleri de bu düşünceyi kanıtlar nitelikte. Gorilla Glass 4 ile donatılmış 5.5 inç büyüklüğünde bir ekran ile geleceği söylenen Surface Phone, Quad HD (2560 x 1440 piksel) çözünürlüğüne sahip olacak. Intel tarafından geliştirilen Atom x3 64-bit işlemcinin yer alacağı cihazda 21 MP netliğinde görüntüler yakalayabilen PureView arka kamera ve 8 MP ön kamera bulunacak. Bunların dışında SD kart desteği, 64 GB depolama alanı ve 4 GB RAM ile geleceği iddia edilen modelin henüz fiyatı konusunda bir bilgi bulunmuyor.

Haberin Devamı

Saydığımız özelliklerin dışında Surface Pen'e sahip olacağı ve özel kalem sayesinde daha rahat bir kullanım sunacağı belirtilen cihazda USB Type-C bağlantı noktası da kendisine yer bulmuş vaziyette olacak. Açıkçası alüminyum kasa ile gelmesi beklenen modelin tüm bu özellikleri göz önünde bulundurulursa üst segment bir Windows 10 Mobile cihazı ile karşılaşacağımızı rahatlıkla söyleyebiliriz. Daha önce Juggernaut Alpha adıyla anılan Surface Phone'un ne zaman satışa sunulacağı bilinmiyor.