Teknoloji WatchOS 6.1.3 güncellemesi yayınlandı! İşte yeni eklenen özellikler...

WatchOS 6.1.3 güncellemesi yayınlandı! İşte yeni eklenen özellikler...

19.02.2020 - 07:40 | Son Güncellenme:

Teknoloji devi Apple, son dönemlerde tüm cihazlara gelen güncellemeleri aynı anda yayınlamaya başladı. Fakat Apple Watch'lar için bu sefer özel bir şekilde yayınlayarak herkesi şaşırttı. İşte Apple Watch'lar için gelen yeni WatchOS 6.1.3 güncellemesinin notları! Apple Watch nasıl güncellenir?

WatchOS 6.1.3 güncellemesi yayınlandı İşte yeni eklenen özellikler...

2015'te piyasaya sürülern ilk Apple Watch'lar haricinde tüm modellere gelen yeni güncelleme WatchOS 6 sürümünün beşinci güncellemesi olarak öne çıktı.

Haberin Devamı

Apple tarafından paylaşılan güncelleme notunda  “Bu güncelleme, düzensiz kalp ritmi bildiriminin İzlanda’daki Apple Watch sahipleri için beklendiği gibi çalışmasını engelleyen bir sorun da dahil olmak üzere iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri içeriyor.” ifadesi yer alıyor. Bu açıklamadan da anlayacağımız üzere yeni güncelleme bir öncekilere kıyasla daha ufak çaplı.

iOS 13 işletim sistemi kullananlar için yayınlanan WatchOS 6.1.3'ü iPhone'unuzdaki Watch uygulaması üzerinden güncelleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra iOS 12 kullanıcıları için de WatchOS 5.3.5 güncellemesini indirebilirsiniz.