Teknoloji Telegram güncellemesiyle yeni özellikler kazandı

Telegram güncellemesiyle yeni özellikler kazandı

28.04.2021 - 11:37 | Son Güncellenme:

WhatsApp'ın en büyük rakipleri arasında yer alan Telegram, yeni güncellemesine kavuştu. Güncelleme kapsamında Telegram, ödemeler, planlanmış sesli sohbetler, yeni web Telegram ve pek çok özelliğe kavuştu. İşte Telegram'ın kazandığı yeni özellikler.

Telegram güncellemesiyle yeni özellikler kazandı

Geçen yıl WhatsApp'ın yeni veri politikası sosyal medyayı karıştırmış ve insanların popüler uygulamayı silip diğer uygulamalara geçiş yapmasına neden olmuştu. Telegram'a geçen milyonlarca kişiyi daha da etkilemek isteyen ve yeni kullanıcılar kazanmak isteyen uygulama, 8 yeni özelliği bünyesine ekledi. 

Haberin Devamı

TELEGRAM GÜNCELLEMESİ İLE KULLANICILARIN KAZANDIĞI ÖZELLİKLER

Pazardaki hakimiyetini artırmak isteyen Telegram, Payments(ödemeler) 2.0, planlanmış sesli sohbetler, sesli sohbetler için oluşturulmak üzere profiller, yeni web Telegram, Android cihazlarda doğrudan indirme, yeni görsellere yakınlaştırma özelliği, gelişmiş video oynatıcısı ve yine Android için yeni animasyon seçenekleri sunuluyor. 

Ödemeler özelliği Telegram için 2017 yılında gelmişti şimdi ise yeni özelliklerle beraber 2.0 sürümüne güncelleniyor. Bu özellik alışveriş özelliğinin yanında hiçbir komisyon alınmadan sevilen sanatçılara bağış yapmayı sağlıyor. 

Telegram güncellemesiyle yeni özellikler kazandı

Clubhouse ile daha popüler olan sesli sohbetlere odaklanan yeni planlanmış sesli sohbetler özelliği, adından da anlaşılacağı üzere, sesli sohbetleri önceden planlayıp zamanlamaya olanak sağlıyor. 

Haberin Devamı

WhatsApp Web gibi Telegram da Web Telegram uygulamasını kullanıma sunmuştu. Bunu daha hızlı ve pratik hale getiren yeni güncelleme kullanıcıların daha keyifli bir deneyime ulaşmasını sağlıyor.