Oyun Dunyasi The Division Böyle Oynanır

The Division Böyle Oynanır

27.02.2016 - 13:48 | Son Güncellenme:

Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayımlanacak olan RPG türündeki aksiyon oyunu Tom Clancy’s: The Division‘ın 60 FPS oynanış videosu yayımlandı. Manhattan şehri bu sefer gerçekten çok güzel görünüyor. İlk olarak E3 2015‘te gösterilen ve daha sonra betasına kadar görsel detayları yavaş yavaş kısılan oyunun 60 FPS‘de nasıl görüneceğine dair Ubisoft tarafından yeni bir video paylaşıldı. Yayımlanan videoya baktığımızda ilk […]

The Division Böyle Oynanır

Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayımlanacak olan RPG türündeki aksiyon oyunu Tom Clancy’s: The Division‘ın 60 FPS oynanış videosu yayımlandı. Manhattan şehri bu sefer gerçekten çok güzel görünüyor.

Haberin Devamı

İlk olarak E3 2015‘te gösterilen ve daha sonra betasına kadar görsel detayları yavaş yavaş kısılan oyunun 60 FPS‘de nasıl görüneceğine dair Ubisoft tarafından yeni bir video paylaşıldı. Yayımlanan videoya baktığımızda ilk olarak oyun deneyimini ve oyuncuya sunduğu görsel teknolojileri görüyoruz. Ayrıca bu oynanış videosu ile birlikte ileri seviye bazı görevleri de görme şansını elde ediyoruz.