Teknoloji Ttec PowerStones Trio İnceleme: Bir tane powerbank ile yetinmeyenler için

Ttec PowerStones Trio İnceleme: Bir tane powerbank ile yetinmeyenler için

21.12.2018 - 15:08 | Son Güncellenme:

Ttec’in iki ayrı mobil şarj cihazını bir araya getiren modeli PowerStones Trio’yu sizler için inceledik. Güvenli şarj için akım korumalı olan powerbank, aynı anda iki cihazı da kolayca şarj edebiliyor.

Ttec PowerStones Trio İnceleme: Bir tane powerbank ile yetinmeyenler için

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Çoğu insan bugün en az bir adet taşınabilir cihaza sahip; Cep telefonu, tablet, dijital kamera vb. ve tüm bu cihazların pillerini şarj etmeleri gerekiyor. Şarj cihazınızı yanınızda taşımak istemeyebilir veya şarj cihazını takmak için prize erişemeyebilirsiniz. Aynı anda şarj edilmesi gereken iki cihazınız varsa ne yapacaksınız? Ttec, PowerStones Trio'yla buna yanıt veriyor. Hem taşınabilir hem de kablosuz çift şarjörlü şarj istasyonu! Cihazlarınızı hareket halindeyken şarj edebilirsiniz.

PowerStones Trio, her iki pili aynı anda şarj eden şarj yuvası ve iki adet 5000 mAh mobil powerbank pilden oluşuyor. Li-ion bataryaların her biri, 2.1A çıkışlı ve 5.000 mAh değerinde. Her iki batarya da şarj yuvasına takıldığında birlikte veya tek tekşarj olabiliyor. Pili yuvasına yerleştirirken, manyetik çekiş gücü size yardımcı oluyor. Bu da, çocuklar onları kullanırken şarj portuna zarar vermemeleri ve şarj istasyonuna doğru şekilde yerleştirilmeleri adına mantıklı bir hareket. Pillerin tamamen şarj olması yaklaşık 4 saat sürüyor. Batarya ile birlikte dışarıdayken yanınızda şarj istasyonu yoksa, mikro USB bağlantı noktasından powerbank’leri şarj edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Ttec PowerStones Trio İnceleme: Bir tane powerbank ile yetinmeyenler için

İki ayrı şarj cihazını bir araya getiren model, aslında doldur boşalt yapmanıza imkan tanıyor. Şarjı biteni istasyona bırakıyor, dolusunu alıp çantanıza atıyorsunuz. Böylece yanınızda sürekli dolu powerbank ile dolaşabiliyorsunuz.

Her bir PowerStones bataryada Micro USB portu ve USB çıkışı bulunuyor. Her bir batarya için güç göstergesi, ön panelde% 25'lik artışlarla dört bölüme ayrılmış. Yani yanan her LED % 25 değerinde.

PowerStones Trio akım korumalı ve piller tamamen şarj olduğunda otomatik olarak gücü kapama özelliğine sahip. LED'ler şarj olurken yanık kalıyor. PowerStones Trio powerbank, tüm cep telefonları ve diğer birçok mobil cihazla uyumlu.

Genel olarak, bu harika bir cihaz. Evinizdeki çocukların tabletlerindeki pil sürekli bitiyorsa, fiş soketlerini bulmak zorunda kalmadan onları şarj olurken kullanmaya devam edebilirler. Cep telefonunuzu uzun yolculuklarınızda PowerStones ile uzun süre ayakta tutabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bu arada PowerStones, taşımak için yeterince hafif ve hareket halindeyken cep telefonlarını şarj etmeyi son derece kolaylaştırıyor. Tek bir bataryayla günümüz telefonlarını aşağı yukarı 1,5 – 2 kez şarj edebilirsiniz.

Ttec PowerStones Trio İnceleme: Bir tane powerbank ile yetinmeyenler için

Benim kullandığım model gri renkte isterseniz siyahı da var. PowerStones ve şarj yuvası, açık gri görünümüyle çok şık görünüyor. Aynı zamanda oldukça küçükler ve göze çarpmıyorlar. Şarj yuvası bir güç adaptörüyle birlikte gelmiyor. Telefon veya başka bir cihazın adaptörüne ürünle birlikte verilen USB kabloyu takabilirsiniz. Ya da bu kabloyu direkt bilgisayarınıza da takabilirsiniz ama bu sefer powerbank’lerin şarj işlemi epey uzayabilir.

PowerStones pek çok kişinin hoşuna gidebilir. Küçük ve hafifler. Hareket halindeyken cihazlarınızı şarj etmek kullanabilir ya da çocuklar tabletlerini şarj ederken kullanmaya devam edebilirler. Böylece siz de boşta priz aramadan keyfinize bakabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bu cihazın yanında ttec'in Trio şarj kablosunu da alırsanız, Type-C, Lightning ve Micro USB çıkışı sayesinde 3 farklı cihazı aynı anda şarj etmeniz de mümkün. Bu kablo kutudan çıkmıyor o yüzden ekstra ödeme yaparak satın almanız gerekiyor.

Ttec PowerStones Trio’ya yaklaşık 230 TL’ye, ttec Trio kabloya ise 45 TL’ye sahip olabilirsiniz.