Teknoloji TTNET Reklamları Bronz Aslan kazandı!

TTNET Reklamları Bronz Aslan kazandı!

01.07.2011 - 10:55 | Son Güncellenme:

TTNET Reklamları Cannes Lions Uluslararası Reklam Festivali’nden Ödülle Döndü…

TTNET Reklamları Bronz Aslan kazandı

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in Tivibu Ev reklamları dünyanın en prestijli reklam ödüllerinden birinin sahibi oldu. Tivibu Ev platformu için, TBWA/ISTANBUL’un hazırladığı “Gladyatör’’ ve “Lethal Weapon” isimli reklam filmleri Cannes Lions Uluslararası Reklam Festivali’nde Bronz Aslan Ödülü’ne layık görüldü. Bu yıl 58’ncisi gerçekleştirilen Cannes Lions Uluslararası Reklam Festivali’nde kazanılan bu ödül Türkiye’nin reklam filmi kategorisinde kazandığı ilk ödül.

Haberin Devamı

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in, Tivibu Ev için TBWA/İstanbul tarafından hazırlanan iki reklam filmi, Cannes Lions Uluslararası Reklam Festivali’nde Bronz Aslan Ödülü’ne layık görüldü. Bu yıl 58’ncisi gerçekleştirilen festivalde yapılan değerlendirme sonucu, Tivibu Ev platformu için hazırlanan “Gladyatör’’ ve “Lethal Weapon” isimli reklam filmleri “Film” kategorisinde reklam ajansı TBWA/ISTANBUL’a ödül getirdi.

Bu yıl festivalde toplam 28 bin 828 yaratıcı iş yarıştı. Festival kapsamında Siber, Dizayn, Doğrudan Pazarlama, Film, Film Craft, Medya, Açıkhava, PR, Basın, Promo&Aktivasyon, Radyo, Titanyum&Bütünleşik ve Kreatif Etkililik Lions olmak üzere 13 kategoride ödüller verildi. Türkiye'den iki reklamcının jüri üyesi olarak görev yaptığı festivalde basın ve açık hava kategorilerinde Türkiye'den 32 çalışma finale kaldı. Türkiye 18 finalist sertifikası, 1 gümüş, 8 bronz aslan ödülü kazanarak festivalin en başarılı ülkelerinden biri oldu.

Haberin Devamı

TTNET Tivibu Ev Platformu’nda pek çok yeni sinema filmi, kirala-izle seçeneği altında kullanıcıların beğenisine sunuyor. TTNET, bu filmleri izleyicilere duyurmak için özel reklamlar hazırlıyor. TTNET’in sunduğu filmleri çok uygun fiyatlara kiralayanlar, evde kesintisiz sinema keyfi yaşarken Tivibu’nun sunduğu ileri özelliklerden faydalanabiliyorlar.