Teknoloji TTNet'ten yeni yıl hediyesi

TTNet'ten yeni yıl hediyesi

02.01.2008 - 00:00 | Son Güncellenme:

TTNetMüzik'in ücretsiz indirebileceğiniz dev müzik arşiviyle TTNet ADSL kullanıcıları binlerce müzik parçasını dinleme ve indirme imkanı yakalayacak, ayrıca çok geniş içeriği ile müzik ve aktüel dünyaya ilişkin en güncel ve zengin içeriğe de ulaşabilecekler.

TTNetten yeni yıl hediyesi

ADSL kullanıcıları, abonelik paketlerine göre her ay 10 ya da 500 parçayı ücretsiz ve yasal olarak indirebilecek. Sitedeki parçalar DRM korumalı 128 Kbps WMA formatında.

www.ttnetmuzik.com adresinden erişilebilen TTNetMüzik'ten 2 farklı üyelik imkanları ile yararlanabilirsiniz:

1) Standart üyelik: 1Mbit 4GB limitli paket abonelerinin ücretsiz olarak sahip olacakları üyeliktir. Bu üyelik kapsamında, kullanıcılar portal içindeki içerikleri (haberler, müzik listeleri vs.) görüntüleyebilir, parça listelerini inceleyebilir, aylık 10 şarkıyla sınırlı olmak üzere bilgisayarlarına şarkı indirirebilirler.

2) Gold üyelik: 1Mbit 6GB ve üstü paketlerdeki abonelerin, herhangi bir ekstra ücret ödemeden sahip olacakları üyelik tipidir. Gold üyelik kapsamında, kullanıcılar TTNetMüzik sitesini istedikleri gibi gezebilir, parça listelerini inceleyebilir, aylık 500 şarkıya kadar bilgisayarlarına indirebilir, her ay CD'ye 100 adete kadar paça kayıt yapabilirler. İndirilen parçaları aktif abonelik periyodu içinde en fazla 3 bilgisayarda çalabilir ve bu eserleri 2 farklı müzikçalar cihaza aktarabilirler. 

TTNetMüzik Gold üyeleri, Tarkan'ın son albümü Metamorfoz'u ve daha binlerce şarkıyı ücretsiz indirebilecekler.

Standart üyelik sahibi 1M 4 GB limitli paket kullanıcıları, arzu ederlerse TTNetMüzik Gold üyeliği alabilirler. Bunun için:

1) 1M 6GB veya üstündeki bir ADSL paketine geçebilirsiniz. Bu durumda Gold üyeliğine ücretsiz olarak sahip olacaksınız.

2) Sahip olduğunuz 1M 4GB limitli paketini değiştirmeden, aylık 5 YTL ek ücret ödeyerek, TTNetMüzik Gold üyelik satın alabilirsiniz. Lansman dönemine özel olarak; 29 Şubat 2008 tarihine kadar Gold üyelik için başvuran 1MB/4GB limitli paket aboneleri, 01 Temmuz 2008 tarihine kadar aylık 2 YTL ücretlendirileceklerdir.* Bu tarihten sonra TTNetMüzik Paketi Gold üyelik ücreti olarak aylık 5 YTL ücret faturalarına yansıtılacaktır.

ADSL paketinizi değiştirmek ya da TTNetMüzik Gold üyeliğinizi hemen başlatmak için 444 0 375 TTNet Çağrı Merkezi'ni arayabilirsiniz.

Ücretsiz TTNetMüzik Gold Üyeliğinizden hemen yararlanmak için tıklayın!

Bağlantı Hızı Aylık Kullanım
KOTA (GB) Aylık
Ücret Müzik
Paketi Gold Paket
Ücreti

1 Mbps 4 29 YTL Standart Üyelik 2 YTL*
1 Mbps 6 39 YTL Gold Üyelik Ücretsiz
2 Mbps 6 49 YTL Gold Üyelik Ücretsiz
1 Mbps LİMİTSİZ 49 YTL Gold Üyelik Ücretsiz
2 Mbps LİMİTSİZ 69 YTL Gold Üyelik Ücretsiz
4 Mbps LİMİTSİZ 89 YTL Gold Üyelik Ücretsiz

*29 Şubat 2008 tarihine kadar Gold üyelik için başvuran 1MB/4GB limitli paket aboneleri, 01 Temmuz 2008 tarihine kadar aylık 2 YTL ücretlendirileceklerdir. Bu tarihten sonra TTNetMüzik Paketi Gold üyelik ücreti olarak aylık 5 YTL faturalarına yansıtılacaktır. Kampanya kapsamında ayda 2 YTL ödeyerek TTNetMüzik Gold üyelik alan 1M 4GB limitli paketteki müşterilerimiz, 1 Temmuz 2008'den önce TTNetMüzik Gold üyeliklerini ya da ADSL aboneliklerini sonlandırmak istediklerinde, bir defaya mahsus olmak üzere 10 ytl kampanya iptal ücreti alınacaktır.