Teknoloji Twitch'ten canlı yayın yapan ünlü oyuncu hayatını kaybetti

Twitch'ten canlı yayın yapan ünlü oyuncu hayatını kaybetti

22.02.2017 - 19:05 | Son Güncellenme:

Twitch üzerinden Make-A-Wish Foundation adına 24 saatlik canlı yayın yapan World of Tanks oyuncusu Brian ‘Poshybrid’ Vigneault, yayın sırasında hayatını kaybetti.

Twitchten canlı yayın yapan ünlü oyuncu hayatını kaybetti

World of Tanks adlı oyunu, 24 saat boyunca canlı yayında oynayarak Make-A-Wish Foundation’a bağış toplamayı amaçlayan Vigneault adlı oyuncu yayının 22. saatinde bilgisayar başından kalktı ve bir daha geri dönemedi.

Haberin Devamı

İzleyicilerin, uyuduğunu ve ondan bilgisayar başına dönemediğini düşündüğü 35 yaşında ve üç çocuk babası olan Vigneault ölü bulundu. Ölüm olayını araştıran bir dedektifin sosyal medya üzerinden diğer oyuncularla iletişime geçmesiyle yayılan ölüm haberi, birçok oyuncuyu hüzne boğdu.

Polis ekiplerinin yaptığı araştırmalara rağmen oyuncunun ölüm sebebi henüz kesinleşmedi. Vigneault'un öldüğü günün haftasında birkaç kez daha uzun saatler boyunca uykusuz kalacak şekilde oyun oynadığına dair iddialar bulunuyor.

Vigneault’un haftada birkaç kez çok uzun canlı yayınlar gerçekleştirdiği iddia ediliyor. Fakat ölüm sebebinin bununla ilgili olup olmadığı otopsi sonrası ortaya çıkacak.