Teknoloji Vodafone RED Famous Cup’ta ünlüler yelken yaptı

Vodafone RED Famous Cup’ta ünlüler yelken yaptı

08.10.2013 - 15:12 | Son Güncellenme:

Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, 20-22 Eylül tarihlerinde Vodafone Red ve HTC’nin sponsorluğunda Bodrum’da gerçekleştirildi.

Vodafone RED Famous Cup’ta ünlüler yelken yaptı

Sekizinci senesinde Vodafone Red ve HTC ortaklığıyla düzenlenen Famous Cup’a katılan Burcu Esmersoy, İvana Sert, Ozan Güven, Mehmet Aslantuğ, Ece Erken, Ece Vahapoğlu, Yonca Evcimik, Gani Müjde, Hande Subaşı, Burak Hakkı gibi ünlüler, teknelerde profesyonel yelken sporcularıyla yarıştı. Ünlülerin yeni HTC One ile çektiği fotoğraflar jüri tarafından değerlendirildi. Berna Laçin’in çektiği fotoğraf ödül gecesine damga vurdu.

Haberin Devamı

23 Eylül 2013 – Bodrum’da bu yıl sekizinci kez düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, 20-22 Eylül tarihleri arasında Vodafone Red ve HTC’nin sponsorluğunda gerçekleştirildi. Türkiye’de Vodafone Red kolaylıklar dünyası kapsamında satışa sunulacak yeni HTC One Mini birlikte tanıtıldı.

Yaz boyunca sunduğu çok ses getiren VIP Havalimanı Transferi, havalimanlarında ücretsiz Lounge, Çeşme ve Bodrum’un babylon, kafepi, moon gibi en popüler beachlerinde %50 indirimli giriş, seçkin Yemeksepeti Papyon restoranlarda %20ye varan indirim ve Budget’tan %50 indirimli araç kiralama gibi fırsatlar; ve ücretsiz Back-up kişisel asistanlık servisi, özel müşteri temsilcisi ve özel mobil destek ekibi gibi hizmetlerle Red abonelerinin her daim yanında olan ve toplam 10 milyon TL’den fazla avantaj sağlayan Vodafone Red, bu güzel yazın bitişini ünlülerle beraber Yelken yaparak ve ödül töreni sonrasındaki partide eğlenerek kutladı.

Haberin Devamı

Ülkemizde yelken sporunu ve denizciliği sevdirmek açısından sekiz yıldır düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, bu yıl da Vodafone ve HTC sponsorluğunda renkli ve heyecanlı bir mücadeleye sahne oldu. Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları’nda dizi, sinema, sahne, podyum ve müzik dünyasının ünlü isimleri, teknelerde yelken yarışçılarıyla birlikte iki gün boyunca parkurları tamamladı. Kıyasıya yarışın bitiren ekipler arasında Oakley Matador teknesiyle Cüneyt Büyükuçak ve ekibi şampiyon oldu.

Her teknede ünlülere verilen HTC One akıllı telefonlarla çekilen fotoğraflar da yarışma sonunda değerlendirmeye tabi tutuldu. HTC Zoe uygulamasıyla hikayelere dönüştürülebilen fotoğrafları jüri inceledi. En iyi foto hikayeyi oluşturan Berna Laçin, birinci oldu ve HTC Zoe ödülünü kazandı.

Yazarlar