Oyun Dunyasi World of Warships Ekibi, Amerikan Donanmasının Tarihini Araştırıyor

World of Warships Ekibi, Amerikan Donanmasının Tarihini Araştırıyor

22.03.2015 - 12:18 | Son Güncellenme:

Geliştirici Günlüklerinin yeni videosu, Amerikan donanmasının gemilerinin savaşlarda üstlendikleri görevleri ve Wargaming ekibinin bu gemileri yeniden hayata döndürme sürecini anlatıyor. World of Warships Geliştirici Günlükleri aracılığıyla tarih ve aksiyon bir araya geliyor. Yeni video, sizleri 20. yüzyılda A.B.D tarafından kullanılan, Pasifik ve Atllantik Okyanuslarında çarpışmış ünlü gemilerden bazılarıyla çok özel bir yolculuğa çıkaracak.

World of Warships Ekibi, Amerikan Donanmasının Tarihini Araştırıyor

Geliştirici Günlüklerinin yeni videosu, Amerikan donanmasının gemilerinin savaşlarda üstlendikleri görevleri ve Wargaming ekibinin bu gemileri yeniden hayata döndürme sürecini anlatıyor.

World of Warships Geliştirici Günlükleri aracılığıyla tarih ve aksiyon bir araya geliyor. Yeni video, sizleri 20. yüzyılda A.B.D tarafından kullanılan, Pasifik ve Atllantik Okyanuslarında çarpışmış ünlü gemilerden bazılarıyla çok özel bir yolculuğa çıkaracak.

USS Michigan ve Montana gibi gemilerin savaşlarda üstlendikleri görevleri öğrenmeye ve Wargaming ekibinin bu gemileri nasıl yeniden hayata döndürdüğünü izlemeye hazır mısınız? O zaman sizi World of Warships ekibinin Amerikan donanması tarihini gösteren videosuna alalım, tıklayın.

Yazarlar