Oyun Dunyasi Xbox One ve PS4 için The Crew Açık Betası Duyuruldu

Xbox One ve PS4 için The Crew Açık Betası Duyuruldu

25.11.2014 - 15:06 | Son Güncellenme:

Ubisoft 22 Kasım'da The Crew açık betasının 25 – 27 Kasım tarihleri arasında Microsoft Xbox One ve PS4 için düzenleneceğini duyurdu.

Xbox One ve PS4 için The Crew Açık Betası Duyuruldu

2014 Temmuz ayından bu yana bir milyondan fazla oyunu The Crew kapalı betasında Birleşik Devletlerin uçsuz bucaksın yollarında araba kullandı ve geliştirme ekibine çok değerli bilgiler sağladı. Şimdiyse ilk kez The Crew PlayStation®4 ve Xbox One sistemi kullanan tüm oyunculara açılacak.

Haberin Devamı

Açık Betada oyuncular oyunda bulunan beş bölgeden ikisi olan Orta Batı ve Doğu Kıyısında görevlere katılabilecek ve tüm Birleşik Devletleri gezebilecekler. The Crew yalnız başınıza veya arkadaşlarınızla keşfedebileceğiniz aktivitelerle dolu farklı ve detaylı ortamlarıyla gerçek anlamda devasa, yaşayan bir açık dünya sunuyor.

Orta Batı ve Doğu Kıyısı’ndaki PvP lobileri de rekabet yeteneklerini kanıtlamak isteyen oyunculara açık olacak. Arabalarını modifiye etmek isteyen oyuncular ise beş sınıftan ikisi olan Street ve Dİrt üzerinde oynamalar yapabilecekler.

Açık Beta tüm Xbox Live ve PlayStation Network üyelerine açık olacak; ancak bazı çevrimiçi özellikler Xbox Live Gold veya PlayStation Plus üyeliği gerektirecek.

Haberin Devamı

Buradan The Crew tanıtım videosu izlenebilir.

Yazarlar