Teknoloji Xiaomi, 3 Yeni Model Hazırlığında

Xiaomi, 3 Yeni Model Hazırlığında

28.06.2016 - 15:38 | Son Güncellenme:

Son yıllarda büyüme kaydeden mobil üreticilerden Xiaomi, yakın bir zamanda üç yeni akıllı telefon modelini duyurabilir…

Xiaomi, 3 Yeni Model Hazırlığında

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinin ne denli büyük başarılara imza attığını ve hala daha başarılarını sürdüklerini söylemeye gerek yok. Xiaomi, Huawei ve daha nice Çinli firma, şimdilerde geliştirdikleri ürünleri ile beraber milyonlarca adet satışa imza atıyor. Bu durumun yaşanmasındaki en büyük etken ise hiç şüphesiz fiyatlandırma. Üst düzey özellikleri düşük fiyat politikası ile buluşturan üreticiler, bu sayede büyük bir kitlenin de dikkatini çekmekte. Bahsi geçen şirketler arasındaki en başarılı isimlerden biri olan Xiaomi ise elde ettiği başarıyı sürdürme niyetinde. Hali hazırda milyonlarca adet satışa imza atmış olan firma, 3 yeni akıllı model üzerinde daha çalışıyor. Her zaman olduğu gibi yine üst düzey özellikleri düşük fiyat politikası ile buluşturacak olan şirketin tam olarak ne tarzda model duyuracağı ise merak konusu.

Haberin Devamı
3 Yeni Amiral Gemi Modeli Yolda

Firma cephesinden gelen bilgilere göre şirketin 3 yeni akıllı model hazırlığında olduğunu ve bu modeller amiral gemi niteliği taşıyacağını söyleyebiliriz. Özellikle Mi Note 2 ile beraber bizleri beklenti içerisine sokmuş olan Çinli firmanın ayrıca Standart ve Pro olmak üzere iki ek modeli daha satışa sunabileceğini de belirtelim. Yani bu 3 modelin tek bir modele ait olup 3 farklı versiyon olacağı ihtimali de söz konusu.

Normal Versiyon Epey Hızlı Olacak

Pro versiyonunu bir kenara bırakıp Mi Note 2’nin standart haline bakacak olursak karşımıza Snapdragon 820 yonga setli ve 4 GB RAM’a sahip bir telefonun çıkacağını söyleyebiliriz. Bunların dışında UFS 2.0 ve 256 GB depolama alanı gibi özelliklere de sahip olması beklenen modelin 5.7 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlük sunan bir ekran ile birlikte gelmesi planlanıyor.

Yazarlar