Teknoloji Xiaomi Redmi 4 Netleşiyor

Xiaomi Redmi 4 Netleşiyor

22.06.2016 - 15:49 | Son Güncellenme:

Beklenmedik bir anda kendisini göstermiş olan Xiaomi Redmi 4, tüm özellikleri ile birlikte olmasa da ortaya çıkmış bulunuyor…

Xiaomi Redmi 4 Netleşiyor

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinin şimdilerde epey devasa başarılara imza attığını artık duymayan kalmadı. Her geçen gün büyüyen bu firmalardan Xiaomi ise hem telefon hem de aksesuar alanlarında etkili ürünlere imza atmakta. Özellikle elde ettiği satış rakamları ile beraber dev şirketlere adeta taş çıkaran ve güzel satışların gelmesi ile beraber yeni akıllı modellerini geliştirmeye devam eden firma, şimdilerde ise Xiaomi Redmi 4 üzerinde çalışıyor. Kapalı kapılar ardında geliştirilmekte olduğu belirtilen ve amiral gemi niteliğinde olacağı söylenen cihazın hangi marka ve model işlemci kullanacağı gün ışığına çıkmış bulunmakta. Şirketin MediaTek ile çalışacağını söylemek mümkün.

Haberin Devamı
Yeni Model Oldukça Güçlü Olacak

Akıllı telefon sektöründe oldukça güzel bir yer edinen Redmi ailesi, en yeni halkasında MediaTek tarafından geliştirilen Helio X20 yonga setini kullanacak. Aslına bakarsak Xiaomi Redmi 4 modelinin Helio X25 setini kullanması bekleniyordu. Ancak bunun aksine şu anki seti tercih eden firmanın işini sağlama aldığı da söylenebilir. Zira kendisini kanıtlamış olan X20, yeni modeline göre şimdiden çok daha fazla testten geçmiş durumda.

Çıkış Tarihi ve Fiyatı Bilinmiyor

Şimdilik geliştirilme süreci devam eden ve hakkında az biraz bilgiye sahip olduğumuz Redmi 4’ün ne zaman satışa sunulacağı ve hangi fiyattan piyasaya sürüleceği bilinmiyor. Ancak Xiaomi’nin bu zamana kadarki uyguladığı fiyat politikasını düşünecek olursak yeni modelin düşük bir fiyattan alıcı bulacağını söyleyebiliriz.

Yazarlar