Teknoloji Xiaomi yeni hoparlörüyle ‘konser deneyimi’ sunmayı hedefliyor

Xiaomi yeni hoparlörüyle ‘konser deneyimi’ sunmayı hedefliyor

09.08.2021 - 10:18 | Son Güncellenme:

Başarılı bir yükseliş ile karşımıza çıkan Xiaomi, yeni bir etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor. Bu etkinlikte yeni nesil Mi MIX serisi akıllı telefonu olan Mi MIX 4’ü tanıtacak. Öte yandan buna ek olarak da akıllı bir hoparlör de piyasaya sürecek. İşte bu cihaz hakkında yeni bir afiş daha yayımlandı.

Xiaomi yeni hoparlörüyle ‘konser deneyimi’ sunmayı hedefliyor

Xiaomi 10 Ağustos(yarın) bir etkinlik düzenlemeye ve bu etkinlikte yeni cihazlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Tanıtımdan bir gün önce ortaya çıkan afişle iddiasını gözler önüne seren şirketin en son ortaya çıkan afişinde şeffaf olarak tasarlanan hoparlörün içinde piyano çalan bir sanatçı bulunuyor. Burada konser deneyimini bir hoparlöre sığdırıyoruz algısı yaratılıyor.

Haberin Devamı

Xiaomi yeni hoparlörüyle ‘konser deneyimi’ sunmayı hedefliyor

Xiaomi aslında kısaca yeni "üst düzey akıllı hoparlörünün" boyutunun küçük olduğunu ancak güçlü bir ses deneyimi sunabileceğini söylüyor. Aynı zamanda Xiaomi, bunun sadece bir hoparlör değil, bilgisayar için de bir konser salonu olduğunu detayını ekliyor.

Apple’ın HomePod hoparlörü gibi silindir bir tasarımla gelmesi beklenen cihazın, aydınlatma özelliğinin de tasarıma dahil edildiğini söylemek mümkün.