Teknoloji Xperia XZ Premium'un yavaş çekim özelliği ne kadar iyi?

Xperia XZ Premium'un yavaş çekim özelliği ne kadar iyi?

02.03.2017 - 14:12 | Son Güncellenme:

Sony'nin MWC 2017’de tanıttığı yeni akıllı telefonu Xperia XZ Premium, tam 960 fps görüntü yakalama kalitesiyle zamanı gerçekten yavaşlatabiliyor. Peki Xperia XZ Premium'un süper yavaş çekim özelliği gerçekten de söylendiği kadar iyi mi?

Xperia XZ Premiumun yavaş çekim özelliği ne kadar iyi

Sony'ye göre, yeni akıllı telefonu Xperia XZ Premium, süper yavaş çekimde şimdiye kadarki en iyi akıllı telefon olma özelliğini taşıyor. Saniyede 960 kare hızında çekim yapan XZ Premium, diğer akıllı telefonlardan dört kat daha yavaş bir hızda hareketli nesneleri oynatabiliyor. Örneğin iPhone modelleri 240 fps'de yavaş çekim yapıyor.

Haberin Devamı

4K ekran sahip Xperia XZ Premium'da Exmor RS sensörlü 19 MP arka ve 13 MP ön kamera bulunuyor. Qualcomm’un yeni serisinden Snapdragon 835 işlemcisiyle çalışan telefon saniyede 960 kare ile insan gözünün yakalayamadığı ayrıntıları daha yakalayabiliyor.

Cihazın kamera arayüzü, siz video kaydederken ekranda daha fazla kare yakalamanızı sağlayan bir seçenek sunuyor. Öte yandan Sony’nin kamerası, yavaşlatmak istediğimiz herhangi bir anı sonradan seçme ve kırpma özelliği sunuyor.

Xperia XZ Premium'la çekilmiş ağır çekim görüntüleri aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.