Oyun Dunyasi Yeni Aksiyon Oyununun Epik Karakterleri

Yeni Aksiyon Oyununun Epik Karakterleri

30.04.2015 - 14:06 | Son Güncellenme:

Monolith Soft ve Nintendo SPD'nin ortak yapımı olan Xenoblade Chronicles X'in karakter yaratma ekranının videosu yayımlandı. Xeno serisinin devamı olan Xenoblade Chronicles X, Wii U platformlarında bu yıl içerisinde çıkış yapacak ancak Avrupa tarihi henüz belli değil. Japonya çıkışı ise 29 Nisan yani bugün.

Yeni Aksiyon Oyununun Epik Karakterleri

Monolith Soft ve Nintendo SPD’nin ortak yapımı olan Xenoblade Chronicles X’in karakter yaratma ekranının videosu yayımlandı.

Xeno serisinin devamı olan Xenoblade Chronicles X, Wii U platformlarında bu yıl içerisinde çıkış yapacak ancak Avrupa tarihi henüz belli değil. Japonya çıkışı ise 29 Nisan yani bugün. Nintendo, oyunun dağıtımcılığını yapacak, bu da demek oluyor ki bizim biraz beklememiz gerekiyor.

Xenoblade Chronicles X, bir aksiyon ve rol yapma oyunu. Hem hikaye modu, hem de multiplayer moduna sahip. Ülkemizde çok da popüler olmayan Wii U platformu dışında, başka konsollara çıkış yapmasa bile ilgilileri seriyi oldukça beğenecektir. Yeni aksiyon oyununun son videosu için tıklayın30.