Teknoloji Yeni App Store Özelliği Yolda

Yeni App Store Özelliği Yolda

30.07.2016 - 17:21 | Son Güncellenme:

Apple’ın en büyük hizmetlerinden biri olan uygulama mağazası, yeni App Store halini alarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor…

Yeni App Store Özelliği Yolda

Bu zamana kadar birbirinden önemli servislere ve hizmetlere imza atan Apple, şimdilerde teknoloji devi haline gelmiş durumda. Geliştirdiği ve satışa sunduğu her bir ürünü ile milyonlarca adetlik satış başarısına imza atan şirket, elbette MacBook ve iPhone cihazları ile beraber sektörü domine etmeyi de başarıyor. Akıllı telefon sektörünün en büyük üreticilerinden biri olan firma, bunun yanı sıra geliştirdiği işletim sistemi iOS ile beraber en büyük kozunu da bu alanda paylaşıyor. Nitekim ilk iPhone sonrasında büyük bir gelişim kaydeden uygulama mağazası, son günlerde yenileniyor oluşu ile gündemde. Yeni App Store ile beraber farklı özellikleri de devreye alacak olan Apple, kullanıcılara özel yeni bir bölüm hazırlıyor.

Haberin Devamı
Tercihlerimize Uygun Öneriler Sunacak

Sızan bilgilere göre yeni App Store, tamamen değişen tasarımının yanı sıra önemli, yeni bir özellik de kazanacak. Tamamen kullanıcı odaklı olacağı belirtilen bu yeni özellik, ‘sizin için’ adı altında kullanıcının tercihlerine göre öneriler sunacak. Yani bir nevi daha önce indirdiğimiz uygulamaları izleyen App Store, tercih bazlı seçenekler sunma yoluna gidecek de diyebiliriz.

Şu Anki Önerilerden Farklı

Aslında hali hazırda App Store üzerinde öneriler mevcut. Ancak uygulama ve içerik önerileri tamamen en çok indirilenleri baz alıyor. Bahsi geçen özellik ise tamamen kişiselleştirilmiş olacak. Yani her iOS kullanıcısını bu bolümde farklı öneriler karşılayacak.