Oyun Dunyasi Yeni Assassin’s Creed, Yeni Video

Yeni Assassin’s Creed, Yeni Video

26.02.2016 - 13:46 | Son Güncellenme:

Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayımlanacak olan gizlilik türündeki aksiyon ve macera oyunu Assassin’s Creed: Identity‘nin çıkış videosu yayımlandı. İlk olarak E3 2014‘te duyurulan ve sadece Avustralya‘ya açılan Assassin’s Creed: Identity uzun bir bekleyişin ardından sonunda batıya açıldı. Bugün itibariyle piyasaya çıkan ve rönesans dönemini konu alan oyunda Berserker, Shadow Blade, Trickster ve Thief sınıflarından birini […]

Yeni Assassin’s Creed, Yeni Video

Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayımlanacak olan gizlilik türündeki aksiyon ve macera oyunu Assassin’s Creed: Identity‘nin çıkış videosu yayımlandı.

Haberin Devamı

İlk olarak E3 2014‘te duyurulan ve sadece Avustralya‘ya açılan Assassin’s Creed: Identity uzun bir bekleyişin ardından sonunda batıya açıldı. Bugün itibariyle piyasaya çıkan ve rönesans dönemini konu alan oyunda Berserker, Shadow Blade, Trickster ve Thief sınıflarından birini seçerek oyuna başlıyorsunuz. Unity grafik motoru ile geliştirilen oyunu oynayabilmeniz için minimum iOS 7 yüklü iPad 3 ve sonrası ya da iPhone 5 ve sonrası çıkan bir cihaza sahip olmanız gerekiyor. Yeni Assassin’s Creed’in yeni videosu burada!