Teknoloji Yeni Avengers Filmi 2 Part Olmayacak

Yeni Avengers Filmi 2 Part Olmayacak

31.07.2016 - 17:25 | Son Güncellenme:

Marvel yayınlayacağı film programında önemli bir değişikliğe gitti ve bu değişikliği en çok merak edilen Avengers filminde yaptı.

Yeni Avengers Filmi 2 Part Olmayacak

Yeni Avengers filmleri 2018 yılında Infinity War ve 2019 yılında da Infinity War Part II şeklinde olacaktı. İlk film için bir değişiklik mevcut değil ancak ikinci filmin adındaki Infinity War Part II kısmı silindi ve sadece Avengers olarak değiştirildi.

Haberin Devamı
Açıklama Yok

Marvel henüz yaptığı bu değişikliğin nedenini ya da doğuracağı sonuçları açıklamadı. Ancak ikinci filmin adının değişmesi ile beraber artık iki filmin ortak bir hikayeyi anlatacağı düşünmüyor. Filmler bu haliyle planlanandan daha farklı şekilde işlenebilir. Ancak Marvel evreninden alışkın olduğumuz merkezden çok uzaklaşmayacaklarını söyleyebiliriz. Yani iki film birbirinden tamamen bağımsız olmayabilir.

Aslına bakarsanız Marvel’ın aldığı bu karar yararına olabilir çünkü insanlar bir filmin ikiye bölünüp Part I ve Part II olarak ayrılmasından çok sıkıldı. İlk olarak Harry Potter’ın son kitabını anlatan film olan Ölüm Yadigarları iki film olarak çıkmıştı ve ilki filmi çok başarılı değildi. Aynı şekilde Alacakaranlık serisinin son filmi ve Açlık Oyunları serisinin son filmi iki bölüm halinde yapılmıştı.