Oyun Dunyasi Yeni Battlefield’ın Tüm Silahları Burada!

Yeni Battlefield’ın Tüm Silahları Burada!

11.05.2016 - 15:52 | Son Güncellenme:

DICE ve EA‘nın yeni oyunu Battlefield 1 için içerikler yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başladı. Oldukça heyecan verici bir lansmanda bir çok soruya cevap verilmişken silahların (teknolojinin) gerçeklikten biraz farklı olacağı tekrar dile getirilmişti. Zaten hepimizin bildiği gibi oyun alternatif birinci dünya savaşını konu alacak. Westie isimli YouTube kanalında oyun için yayınlanan tanıtım videosundan görüldüğü kadarıyla kesinlik […]

Yeni Battlefield’ın Tüm Silahları Burada

DICE ve EA‘nın yeni oyunu Battlefield 1 için içerikler yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başladı. Oldukça heyecan verici bir lansmanda bir çok soruya cevap verilmişken silahların (teknolojinin) gerçeklikten biraz farklı olacağı tekrar dile getirilmişti.

Haberin Devamı

Zaten hepimizin bildiği gibi oyun alternatif birinci dünya savaşını konu alacak. Westie isimli YouTube kanalında oyun için yayınlanan tanıtım videosundan görüldüğü kadarıyla kesinlik kazanmış (En azından çıkarım yapabildiği) silahlar hakkında bir video yayınlandı. Bazı silahların Deluxe Edition ve Ön Sipariş‘e özel olduğunu da hatırlatalım. Video için tıklayın!

Yazarlar