Oyun Dunyasi Yeni Dövüş Oyunun Epik Karakteri

Yeni Dövüş Oyunun Epik Karakteri

10.05.2015 - 14:01 | Son Güncellenme:

Uzun süredir takipçilerini çılgına çeviren dövüş oyunu Tekken 7, beklenen karakteri Yoshimitsu'yu kadrosuna dahil ediyor. Unreal Engine 4 teknolojisi ile geliştirilen oyunumuz, Bandai Namco Games'in son meyvelerinden biri ve hala arcadelerin vazgeçilmezlerinden biri. Japonya çıkışı gerçekleşti gerçekleşmesine ancak Avrupalı oyuncular hala Tekken'yi bekliyor.

Yeni Dövüş Oyunun Epik Karakteri

Uzun süredir takipçilerini çılgına çeviren dövüş oyunu Tekken 7, beklenen karakteri Yoshimitsu’yu kadrosuna dahil ediyor.

Unreal Engine 4 teknolojisi ile geliştirilen oyunumuz, Bandai Namco Games’in son meyvelerinden biri ve hala arcade’lerin vazgeçilmezlerinden biri. Japonya çıkışı gerçekleşti gerçekleşmesine ancak Avrupalı oyuncular hala Tekken 7’yi bekliyor. İşin kötü yanı ise Bandai Namco Games bu konuda henüz bir açıklama yapmış değil. Japonlar oyunun tadını çıkartadursun, biz de yeni karakterlerin gelişini kutlama devam edelim. Bu seferki konuğumuz, Yoshimitsu.

Bir süredir Yoshimitsu konusunda sayısız dedikodu ortalıkta dolanıyordu ve karakterin oyuna eklenmeyeceği bile Tekken 7 forumlarına konu olmuştu. Yeni dövüş oyununun epik karakterinin videosu için tıklayın!