Teknoloji Yeni Harry Potter Kitabı Çıktı

Yeni Harry Potter Kitabı Çıktı

01.08.2016 - 17:34 | Son Güncellenme:

Sekiz Harry Potter kitabının ardından bir yenisi daha dün Londra’da West End’de ki tiyatro oyunundan sonra piyasaya çıktı.

Yeni Harry Potter Kitabı Çıktı

Harry Potter and The Cursed Child isimli tiyatro oyununun senaryosu olan kitap oyunun ardından satışa çıktı. Serinin yazarı J.K Rowling‘in açıklamalarına göre ünlü sihirbazın hikayesi şimdi sona geldi. Oyunun galasında The Cursed Child’ın yeni karakterler ve hikayeler için bir giriş kapısı olup olmadığı soruldu. Ünlü yazar ise hikayenin bu kitabın yeni nesil bir ürün olduğunu ancak itiraf etmenin zor olsa da hikayenin artık bittiğini açıkladı.

Haberin Devamı
Uzun Bir Aradan Sonra

The Cursed Child serinin son kitabı olarak adlandırılan The Deathly Hallows’tan 9 yıl sonra piyasaya çıktı. Son kitapta Harry, Ron, Hermione ve Draco artık yetişkin hayatlarına adım atmıştı ve çocukları ile ilgilenmeye başlamıştı. Tiyatro oyununun gösteri tarihi London Palace Theatre’da 2017 yılının aralık ayına kadar uzatıldı. Oyun ayrıca başka ülkelerde de oynanacak.

Şimdilik Rowling yeni bir kitap çıkarmayacağını söylese de bu fikirden vazgeçmesi çok mümkün. Diğer taraftan bu sihirli evrene dair farklı hikayelerde bizimle olacak. Yeni film Fantastic Beasts and Where to Find Them 18 Kasım’da gösterime girecek. İki devam filminin de gelecek yıllarda gösterime girmesi planlanıyor.

Yazarlar