Teknoloji Yeni iPad Pro İle Farklı Bir Şekilde Etkileşime Geçebiliriz…

Yeni iPad Pro İle Farklı Bir Şekilde Etkileşime Geçebiliriz…

07.09.2015 - 16:52 | Son Güncellenme:

Önümüzdeki Salı günü düzenlenecek Apple medya etkinliğinde yeni iPad Pro ile etkileşime geçmenin yollarını öğrenebiliriz. 9to5Mac’ten Mark Gurman son günlerde Apple’ın etkinliğine dair raporlar yayınlamaya devam ediyor. Büyük ekranlı olacak...

Yeni iPad Pro İle Farklı Bir Şekilde Etkileşime Geçebiliriz…

Önümüzdeki Salı günü düzenlenecek Apple medya etkinliğinde yeni iPad Pro ile etkileşime geçmenin yollarını öğrenebiliriz. 9to5Mac’ten Mark Gurman son günlerde Apple’ın etkinliğine dair raporlar yayınlamaya devam ediyor. Büyük ekranlı olacak olan yeni iPad Pro bunlardan bir tanesiydi. Gurman yayınladığı son rapora göre yeni iPad kalemle birlikte gelecek ve kullanıcılara daha önce imkansız olan çizim ve tasarım uygulamaları ile iPad’e yeni boyut katacak. Gurman’a göre Apple, Apple Watch ve yeni MacBook’ta kullandığı ve iPhonelara geleceği konuşulan Force Touch teknolojisini iPad’e getirecek. iPad kalemle yaptığınız baskının şiddetine göre farklı bir cevap verecek. Dedikodulara göre Apple aylardır kalemin üzerinde çalışıyor ve 3. Parti üreticiler çoktan ürünleri hazırladı. Ama Gurman’a göre Apple’ın yeni aksesuarları geleneksel kalemlere hiç benzemiyor. Apple’ın kurucusu Steve Jobs 2007’de ilk iPhone’u tanıtırken akıllı telefona kalem ile veri girme konusunda dalga geçmişti.

Haberin Devamı

Ayrıca New York Times’dan Kate Benner ve Brian X. Chen cuma günü yaptığı açıklamada Apple’ın yeni iPad için bir de klavye geliştirdiğini iddia etti. iPadler ile olan etkileşimimiz 2010’dan beri pek değişmemişti. Ama söylentiler doğruysa bir devrim bizi bekliyor gibi gözüküyor.