Teknoloji Yeni Nexus Cihazları Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Yeni Nexus Cihazları Ne Zaman Satışa Sunulacak?

08.09.2015 - 10:07 | Son Güncellenme:

Bu yıl iki farklı üretici tarafından hazırlanmakta olan yeni Nexus modelleri, ortaya atılan iddialar ile gündeme geldi. Google tarafından satışa sunulması bakımından önem taşıyan Nexus, Android platformunun amiral...

Yeni Nexus Cihazları Ne Zaman Satışa Sunulacak

Bu yıl iki farklı üretici tarafından hazırlanmakta olan yeni Nexus modelleri, ortaya atılan iddialar ile gündeme geldi. Detaylar haberimizde... Google tarafından satışa sunulması bakımından önem taşıyan Nexus, Android platformunun amiral gemi modelleri arasında yer alıyor. Bu nedenle dört gözle beklenen yeni versiyon ise iki farklı seçenek olarak karşımıza çıkacak. Bu yıl geliştirilen Nexus, Güney Kore merkezli LG'nin çatısı altında hazırlandığı gibi Çinli üretici Huawei tarafından da üretilen bir modele sahip. Bugün ortaya atılan iddialar ise telefonların çıkış tarihi ile ilgili.

Haberin Devamı

Söylenenlere göre yeni Nexus, 13 Ekim 2015 tarihinde ön siparişe açılacak. Satışların bu tarihten kaç gün ya da kaç hafta sonra başlayacağı ise bilinmiyor. Ancak beklentiler uzun bir süre geçmeden cihazın satın alınabilir hale geleceği yönünde. Eğer Google, bir önceki Nexus modellerindeki çıkış takvimini benimser ise Nexus 5 (2015)'in 29 ya da 31 Ekim tarihinde kullanılabilir olacağını söylemek mümkün. Elbette elimizde resmi bir bilgi yok, bu nedenle kesin konuşmak şimdilik mümkün değil. Yeni bir gelişme yaşanırsa aktarmış olacağız, takipte kalın.